úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
BULKA1
Time managemant - mohu žít život podle svého?
Trávíte svůj čas opravdu tak, jak chcete? Přijďte si zažít zdarma ukázkovou hodinu TIME MANAGEMENTU.
Tento kurz není tradičním time managementem o tom, jak bojovat s časem a nutit se zvládnout věci, které vlastně ani nechceme dělat.
Naopak, je to kurz o tom, jak začít u sebe, jak poznat, co já chci a na tomto základě si vytvořit život šťastný a spokojený, naplňující a obohacující. Jak žít to, co chceme a ne to k čemu nás život „nutí“.
- Kdo nebo co určuje jak trávíš svůj čas?
- Jakou máš svobodu volby?
- Vytvoř si představu života, který chceš žít - svou osobní vizi.
- Utřiď priority, formuluj cíle, naplánuj činnosti a zorganizuj se.
- Získej triky proti žroutům času.
- Srovnej krok s vlastním rytmem a rytmem světa.
Na kurzu se zamyslíme nad tím, jak v současnosti trávíme svůj čas. Budeme přemýšlet, kdo za to nese odpovědnost a jakou máme svobodu volby. Budeme mapovat, kde se ve světě nacházíme, kam až sahají naše zájmy a naše vědomí. Pak zjistíme jaké jsou naše reálné možnosti vlivu a působnosti a zda je možné tuto oblast tvořivě rozšiřovat.
Spojíme se s naším nejvnitřnějším zdrojem a z něj budeme čerpat inspiraci pro vytvoření představy svého radostného a plnohodnotného života.
Pak se prakticky naučíme tyto vize zformulovat do jasně uchopitelných a realizovatelných cílů. Naučíme se plánovat, stanovovat priority a podle nich se organizovat v celém roce, každý měsíc, každý týden, každý den. Cílem je, abychom kdykoliv dokázali vykročit s jasnou myšlenkou, co chceme dokázat, proč je to pro nás důležité a co každou další hodinu dne budeme dělat nebo nedělat. Cílem je večer uléhat s dobrým vědomím – ano, tento den byl prožit jako den mého svobodně zvoleného života a jsem s tím spokojený.
K tomuto přístupu k životu též patří práce se zpětným pohledem, osobními biorytmy, denními a týdenními cykly a práce s přírodním koloběhem roku.
Postaráme se též o rozvoj naší vůle, aby byla připravená k činu a umožnila vykonat to, co si naše Já přeje.
Lektorka: Ing. Markéta Veljačiková
Kurz bude probíhat každé pondělí od 17:00 - 20:00 hodin ve Vile Flora. Bude celkem 10 setkání, první ukázková hodina proběhne 26. 1. 2015. Trimestr začne 1. 2. 2015 a poslední hodina proběhne 29. 3. 2015. Kurz je určen pro mladé lidi do 33 let. Cena za trimestr je 3.300 Kč.
Nezávaznou přihlášku můžete vyplnit na našich webových stránkách http://skola21.com/prihlaska
_T_
---
---
15:12:06 26.1.2015
gentlemant managemant
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam