Big up všem, kdo se podíleli na tomto mejdanu a kdo jej podpořili svou účastí! Irie vibes..
Chtěla bych poděkovat Dub from the Ground crew za možnost mít svůj (tentokrát benefiční) stánek Makeda Arts & Designs na akci. Děkuji především také všem, kteří se u stánku zastavili a přispěli koupí výrobku či jen tak do kasičky. Celkem jsem na sbírku na školné pro Cedelu získala 2332 Kč. Společně s výtěžkem z předchozí akce (Harambee v Husu) a dnešního daru se mi tak z potřebné částky 5300,- Kč (plus 189,- Kč poplatek za odeslání peněz, tedy 5489,- Kč) podařilo dát dohromady 4753,- Kč. Zítra se mi doufám, podaří získat zbývající prostředky - peníze už totiž musím odeslat (školní rok již totiž začal - jen je v Keni běžné, že některé děti do výuky naskočí i s měsíčním či větším zpožděním - ve chvíli, kdy rodina nastřádá potřebné finance na zaplacení školného).
Z prodaných výrobků jsem nakonec věnovala vše kromě svých cestovních nákladů (tedy 165ti Kč) na školné (namísto slibovaných %) - jinak by se mi potřebnou částku nasbírat asi nepovedlo. Ještě stále chybí 736 Kč. Pokud chcete ještě přispět, spojte se se mnou co nejdřívě. Pokud jste již přispěli, ještě jednou děkujeme! Chcete-li být zařazeni do mailinglistu - pošlete mi do pošty vaši mailovou adresu.
Díky všem! More blessings!