IMHO normální reakce na to, co mi ten fracek řekl na cibulce, by byla jednu jí tam fláknout a pak už se tim nezabejvat.
Byla to mimochodem první slova, který jsem od ní kdy slyšela..... Nikdy jsme spolu nemluvily a vono mi to nadává?! :)
Jenže já jí tam musim místo násilí vyjmenovat všechny drogy, na který se má vysrat a kdy a v kolik v noci mě a mýho bejvalýho votravovali, když jsme už leželi v posteli, pak tam začít uhlíkem z ohniště malovat po stěně 158čku...
...No a pak, když se nečekaně zjevěj na garážích, čekat čtyři hodiny, než se zdejchnou od beden, abych se mohla jít milostivě taky pobavit...
A co z toho mam? Že mě tam moji známý ještě napadnout, protože si myslej, že jsem tý feťuli chtěla udělat něco flaškou od minišampíčka, kterou jsem mávala nad hlavou....
...Přitom já jsem ten ještěřín chtěla jen zahnat trochu dál.....aby se k těm bednám, který konečně v půl pátý ráno opustili, už nevraceli....Nebo mi alespoň nelezli přímo před hlavu!
Musela jsem tam pak hledat v bahně svojí oblíbenou placku.....Měla jsem v neděli na rande podrápanou ruku.... A ještě v pondělí večer opruznej telefonát od bejvalýho...
Jak píšu....Daleko praktičtější by bylo jí na tý cibulce jednu fláknout a už se tim vůbec nezabejvat.... Škodim tim jen sama sobě.