Zdravim a diky za uzasny freeze!
Nicmene se stala vec, ze si nekdo asi omylem privlastnil kamaraduv spacak, co jsem mel od nej i se stanem pujceny - ten jsem mel postaveny v hloucku aut a stanu kousek nalevo po vstupu do arealu, vedle VJske "garaze" a kuchyne, naproti byla stena budovy kde uvnitr byla raveon stage...
V patek vecer jsem si tam (mezi dodavky co tam byly a dalsi stany) postavil kamaraduv nezamenitelny punkovy stan - bez vnejsiho plaste, a nechal tam prave i jeho spacak - podle popisu to byl silnejsi zeleny spacak s asi sedou podsivkou. V sobotu rano jsem dosel a stan byl posunuty od dodavek - nejspis aby nekdo vyjel rikal sem si - ale vsechny vecy tam byly takze to vypadalo ok. na zacatku tydne jsem mu spacak vracel a on ze uz i podle obalu - ma na ni igelitovou kapsicku, coz jeho nemel - ze to neni on. co jsem mu dal je sice taky zeleny ale naopak tenky (foto dole)
Myslim ze se nekdo treba jen spletl a zamenil za ten jeho, potazmo nechci vedet jak ani proc se to stalo, ale kamarad rad nebyl - radsi by mel svuj zpet. Tak slibil jsem mu ze se zeptam, kdyz byl od nej pujceny - takze kdyby nahodou nekdo, dejte prosim vedet...
![](https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t34.0-12/12047400_10205189752446768_1001158229_n.jpg?oh=26757aef671b4462bc3cb15c46c60140&oe=55FF3CF7)