kez si lide dokazou skutecne pomahat kez je fair trade real ale pravda je ze budeme zniceni a odpustky v podobe zdanlive podpory notabene takhle hloupy nam ani jim nepomuzou...hloupej beloch ma totiz pocit ze vi co je dobre ale fair trade krade detem tam praci .a ty deti co tam pracujou vlastne diky demonu fair trade pracovali, najednou svi rodiny neuzivej, trpej, stradaj na ukor par vybranejch belochama ktery bilej vyfoti , zverejni a prsi se tim bludem ze sme dobry ... pomoc tam ma mit uplne jiny rozmer ...zkratka cesty do pekel jsou dlazdeny dobrymi umysly omezenych realizatoru co ruzovi bryle radeji nesundavaj. v podstate stejnou silenosti chce islamsky stat.. osvobodit zapad od utrpeni neznabozstvi .takovi silenosti dokazou jen lidi .nez jednu cokoladu fair trade radeji budu absolutne dusledne tridit odpad doma ...vzdyt pomahat tak jak nejlepe to jde ma smysl ale pomahat nesmyslu je destrukce ...fair trade ... a ja se ptam jak pro koho? ackoli slova vystihnou jen fragmenty skutecnosti...naznaky pro malokoho