Wakata končí a nemusela by.. Nabídnul jsem Janě před několika měsíci možnost sepsání dlužného úpisu na dohodlou částku s tím, že splatnost tohoto dluhu bude stejně dlouhá, jako její nesplacený dluh mně od května 2011, od kdy se dožaduju toho, aby ten kdo se rozhodl dál pokračovat v podnikání splatil vklad tomu druhému, v mém případě 500tisíc. Tento papír opravňuje svého majitele dostat se ke svému dluhu nejrychlejší možnou cestou, přes exekuci, takže to není žádná legrace a „pochybnej cár papíru“. Tento návrh byl smeten pod stůl. Takže proto Wakata končí.
Ještě před dvěma měsíci jsem jednal s několika zájemci, některými z vás, ale netušil, že to Jana vymyslela jinak – zbavit se toho za každou cenu, protože majitel neprodlouží nájemní smlouvu. Nevěřim na náhody a pokud se jedná o rekonstrukci baráku, jednání probíhají v rámci měsíců až roků dopředu a vzácná to shoda datumů žeano.. Tímto se omlouvám všem, kdo do komunikace vložili svůj čas, já ho vložil nejvíc, ale bylo to evidentně předem zbytečný.
Situace je taková, že Jana prodává v rámci aukce nejen svůj, ale i můj majetek bez toho, aníž by se mnou udělala dohodu kdy se co bude prodávat a za kolik. Osobně mi to přijde logický, ale už za společného působení ve Wakatě jsem si všimnul jejího přístupu „Wakata je moje“ a čas to pak prokázal. Proto s prodejem svých věcí nemůžu souhlasit.