M0R:
OTZ: cive a to jsem to pritom setril a ohleduplne solil pomerne popiny, no tak to mam radost, ze se alespon jedna cirkularecka nasla :) jak jsem se dozvedel, nejlepsi by bylo, kdybych si to pustil do sluchatek prej, pripadne pustil hudbu prijimanou co nejsirsim spektrem lidi - z cehoz mi vychazi dagmar petraskova, svihadlo a ready kirken - presne pro to jsem to stavel. jinak se asi vyvari min penez nebo co, nebo nebude akce tolik podkurovat turistum a nahodnym kolemjdoucim prizpusobenim se vkusu a pozitivnem :) uz vidim, jak pozadavek se sluchatkama a svihadlem jde nekdo rict nejakymu soundsystemu.
kazdopadne jak to na vystavisti vedle veggie afteru roztocil o 100m dal maxim turbulenc, tak mi to nedalo a sel jsem opruzovat s popelakem tam, pekne pred podium. sice byl shatterbreak z mych zad slyset jenom v pauze mezi pisnickama, kdy vyhlasovali nejakou soutez, neb to meli jinak tak nahlas, ze nebylo slyset slova - ceska klasika, nekvalitu interpreta/ce dozeneme hlasitosti - , ale rozzurilo to nejakou duchodkyni, ktera se misto diskurzu o me volbe muziky rozhodla omezit na rozkazovaci vety, v cemz ocenuji snahu, nepochopenim formy manifestace me pritomnosti postizenych navstevniku veggie, alespon o dialog. Nalsedne to roztancovalo takovy ty najaty manasky, lidi v kostymech krokodyla a tygra, pravdepodobne jestery po patecni kalbe, kteri schytali brigadu smrdet v plysovym prevleku celej den na slunicku a usmivat se na hitech maxim ubulence mezi hromadou malejch smradu a jejich vyhrocenym dozorem:)