Hmm, tak jsem teda konečně zavítal do toho legendárního Stormu - no docela to šlo bych řek - alespoň z první půlky. Občas tady na nyxu valim ňáký blbý kecy na Dejva - ale to už jen tak ze setrvačnosti. Fakt je, že kdykoliv jsem ho za poslední dva,tři roky slyšel hrát, tak mu to prostě šlape jak sviň a tentokrát to nebylo jinak. Drummer klasicky první dvě třetiny dobrý a poslední hoďka nářez, po dlouhý době jsem si slušně trsnul v kotli i přes to, že už mě tenhle anglickej štajl moc nebere a je to prostě všechno na jedno brdo, ale on to docela umí podat. Už jsem ho slyšel po čtvrtý a nic novýho nepředved, nicméně ani nezklamal. Co mě ale hodně zklamalo byl Maxx po něm, kvůli kterýmu jsem tam vlastně šel. Né protože by hrál na hovno - naopak, ale po tom co vlezl za gramce začal stát zvuk fakt na hovno, což imho nebyla asi úplně jeho chyba - jel celkem zajímavý věci, ale nedalo se to bohužel poslouchat - skoro žádný basy, vejšky rvou uši a středy úplně pryč, je hezký, že tam máte F1, ale tohle byl takovej shit, že to posralo všechno. Taky bylo hned vidět, že se půlka lidí během dvaceti minut zdekovala. Ale jinak dávám paleček nahoru, čekal jsem to horší :-D Mimochodem, kdyby to tu četla slečna s "černejma očima", se kterou jsem si chvíli povídal než jsem šel domu.... klidně bych někdy pokecal v trošku rozumějšim stavu než včera :-D