• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    MOSQUIT
    MOSQUIT --- ---
    KOVOUN
    KOVOUN --- ---
    Shánim pro kámošku nábojničák, bude mít narozky, nevíte o něčem levnym?
    když tak do pošty. Díky...
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    Hral především z Addicted a pak průlet. Btw takhle bude vypadat jeho nová deska :-)
    YouTube - NEW!! Devin Townsend - Terminal Rehearsal (Before Namm 2011)!
    http://www.youtube.com/watch?v=iiFyyHEzDwQ&feature=feedf

KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    krom SYL hral všechno, ale ted se koncert vyloženě jmenuje devin townsend project, takže nevim hele..
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    koukal jsem, že v Praze bude Devin Townsend. Když byl na BA, tak hrál jen věci od DTP, nebo i SYL, DTB a DT?
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    tak tady je záznam streamovaně i ke stažení..tahle kapela by neměla bejt tak zastrčená
    http://www.facebook.com/note.php?note_id=156072844447944

ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    KJUPCA
    KJUPCA --- ---
    BLACK BOMB A (Fr), STATUS PRAESENTS, X-CORE, LOCMOTIVE, DISASTER, CALIDAD
    5.3.2011, 17:00
    EXIT CHMELNICE, 250KČ (na místě)

Francouzi BLACK BOMB A už u nás naživo dvakrát dokázali nemožné. Svižný mix old-school hardcore a punku, kterému vévodí dva nabroušené vokály přeskakující z jedné polohy do druhé, jistě potěší nejednoho příznivce stylu.
    Jejich kvalitu dokazuje hned 5 studiových alb a jejich nejaktuálnější počin „From Chaos“ z roku 2009 jasně dává najevo, že kapela má stále vzestupnou tendenci, jelikož tato deska nemá snad slabého místa! Tato kolekce je doplněna i jedním živákem. Není pochyb, že z této sbírky zazní takové klasiky jako Mary, To Reactivate, nebo Police stopped da way a mnoho dalších.
    Trio STATUS PRAESENTS, X-CORE a LOCOMOTIVE asi není třeba dlouze představovat. Všechny tři kapely brázdí již několik let po podiích předních českých festivalů a účastnily se i několika turné za našimi hranicemi. Koncertovaly s takovými jmény jako jsou Pro-pain, Sepultura, atd.
    Celý večer rozehřeje kapela CALIDAD, která představí písně ze svého nového alba a DISASTER, kteří se na podia vrací po roce a půl.
    PSYCHOUSEK
    PSYCHOUSEK --- ---
    ONANIZER: Koukám, že máme stejné myšlenkové pochody. Taky tam mám povzdech nad koncem éry skulletu. :)
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    nejedete nekdo po trase -> Olomouc - Praha na BonerCrusher?
    ve vice lidech se ve vlaku lepe pije :)
    JOHN_BEAK
    JOHN_BEAK --- ---
    OLYFKA: hm, Tenebris. Možná se ukážu.
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    tak ja taky Nile
    NILE, MELECHESH, DEW-SCENTED, ZONARIA, DARKRISE 31.1.2011 @ Praha, EXIT Chmelnice - Články //marastjakcyp.com v3.01
    http://marastjakcyp.com/new/?c=3&id=2018

jinak jsem fakt zvedavej, proc Erik uz neni v DD..snad nam to reknou

ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    DEFILA: abbys dlouhodobe nestal za moc, ale po ty diaspore...jedno velky uuuff. hele ti co odesli chystaji neco sveho, nemylim-li se?
    ten jejich report z Nile lulz
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ESELVIRA:
    ANNAL:
    jste drbny :)) a tak bude lepsi zustat u toho, ze jsme odesli .-)
    (jinak sam vim, ze pisu jako pometlo, ale ten jejich report z NIle mi prijde jako obrovsky kyc)
    ANNAL
    ANNAL --- ---
    Hadam ze Stepan Simek
    ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    DEFILA: Neboj se zaběhnout do detailů, u toho paya to chápu, ale co je shnilého v Abyssu?
    DEFILA
    DEFILA --- ---
    ESELVIRA:
    jeden ukoncil svou cinnost, jelikoz nas tam psalo jen par a z Abyssu jsme odesli hromadne ...
    (a z Fobia mi napsali sami)
    je to jako telenovela, ze? .-)

ESELVIRA
    ESELVIRA --- ---
    DEFILA: Ty ty ziny střídáš jak ponožky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam