• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIBYLAMETALHEADS Inc.; heavy / power / thrash / gothic / death / black / folk / symphonic metal, alba, headbang, koncerty
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    je to měsíc zpátky co jsem šel na tohle:

For Ruin - Care of the Dead - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=t17dkzJrLm0

hráli skoro hodinu a měla ta celá show neuvěřitelnou atmosféru.. něco čemu se žádná popina s jakoukoliv světelnou show a obrazovkama nemůže přiblížit ani trochu.. a neni nic lepšího, než po akci pokecat se zpěvákem a vyjádřit mu svůj obdiv osobně (a zhulit se s basákem třeba ;-)) ) ...
    MIRA_KA
    MIRA_KA --- ---
    KINGFISHER: Lady Gaga neni Whitney. A nelíbí se mi ani její hlas.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    MIRA_KA: no jestli čekáš, že tady budem onanovat nad Lady Gaga a podobnejma hovnama, tak to jsi na omylu :-)) ... hlas neni všechno.. tenhle typ umělců je vytvořenej lidma v hudebním průmyslu.. vezmem ženckou co dobře vypadá a umí aspoň trochu zpívat (zbytek se dopiluje), napíšem jí pár songů, zavoláme do MTV a hvězda je na světě.. a už to jede hvězda XY má nového přítele, tady bourala v Los Angeles, opilá se vracela z pařby aniž by mohla chodit...

fuck yeah - work, buy, consume, die
    ---

... metal a všelijaký podobný fůze mám rád z několika jednoduchejch důvodů. Lidi co hrajou a poslouchaj to si na nic nehrajou, nic neni uměle vytvořený (a hlavně ten styl muziky má koule).. Když přijede do města cirkus s nějakou popinou, tak všichni jdou tak nějak protože jdou ostatní a aby pak mohli říct, že to viděli na živo a protože se to píše v novinách a tak.. a nakonec se ta popina hraje z playbacku a lístek stojí 50 eur :D ... to já radši jdu na něco co fakt hudebně stojí za to a koupim si tričko aby kapela měla na pivo.. a na tom koncertě slyšim opravdový nástroje (nemá smysl dodávat že to má mnohem větší náboj než nějaký komerční sračky) a potkávám lidi, co nemaj mozky zmrdaný těma hovnama co se jim tlačí do hlavy z médií..
    KOHOUT
    KOHOUT --- ---
    KINGFISHER: no oproti Whitney je underground i Metallica s Lou Reedem .)
    MIRA_KA
    MIRA_KA --- ---
    KINGFISHER: Ale však taková "sračka" ta Whitney nebyla, nebo ano? Mně se její hlas moc líbil, a to že umřela, neznamená, že mě a tebe už nemiluje. I Will ALWAYS Love You!
    LUKY
    LUKY --- ---
    KINGFISHER: Jezkovy zraky, to je jak komentare na youtube.
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KOHOUT: no jestli zrovna underground to nevim, ale máš pravdu, že to neni nejlepší srovnání.. každopádně tady jde hlavně o pointu a poukázání na sračky kterejch je tenhle svět plnej...
    KOHOUT
    KOHOUT --- ---
    KINGFISHER: Nejtupější srovnání... Srovnávat největší mainstream a underground? Nechápu jak to někoho napadlo a ještě si dal tu práci to sepsat :D počkej až umře Zagorová, se poserem všichni
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    TRANQUILITY: Mě se nejvíc líblia ta prasárna co hraje Géba, nevím jak se to jmenovalo. A bylo to fajn. Tak příště !
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    BLAAZEN: mno, zrovna Diphterii bych si ráda dala... a prý to bylo super, jako vždy...
    PONCIK
    PONCIK --- ---
    Má-li to někdo blíž do Rakouska a nemůže 7. 5. 12 na Metallicu do Edenu je tu další šance:

NOVAROCK - HOME
    http://www.novarock.at/
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---
    ONANIZER: díky
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    Andrei Bouzikov's Art Blog: Deathraiser (Brazil)
    http://andreiboo.blogspot.com/2010/10/deathraiser-brazil.html
    Encyclopaedia Metallum: The Metal Archives - Deathraiser - Violent Aggression
    http://www.metal-archives.com/albums/Deathraiser/Violent_Aggression/301889
    ONANIZER
    ONANIZER --- ---
    podle stylu bud ed repka nebo andrei bouzikov, to pujde dohledat
    PHOBOS99
    PHOBOS99 --- ---

víte někdo, co to je za album?
    BLAAZEN
    BLAAZEN --- ---
    TRANQUILITY: No zas takový pecky tam nehrajou. A rozhodně to neni poslední Blanice fest.
    TRANQUILITY
    TRANQUILITY --- ---
    BLAAZEN: kurňa, nejsem v Praze:(
    AKKASHA
    AKKASHA --- ---
    BLAAZEN: těšim se jak malej jarda, ani nemůžu dospat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam