DŮLEŽITÉ/IMPORTANT
akce se přesouvá do světoznámé a oblíbené Nádražky Bubeneč. křišťálová koule věští nepříjemný chcance. šiřte, jestli víte o nefejsbukovejch kámoších, co chtěj jít. díky.

Za deset dní odstartujeme koncertní sezónu outdoorovejch a nádražkovejch špínoakcí hrozicího komanda Next Level Shit, a to samozřejmě ve velkokepym stylu, protože jinak to prostě neumíme (a neboj, ty další události nebudou o moc menší festivaly nepohody). rozhodujícím momentem bylo, že němcí z Yon sháněli štaci, zbytek už tak přirozeně vyplynul, takže seznam interpretů je následující:
Yon se na svym bendkempu oháněj spoustou sofistikovanejch žánrovejch škatulek, poslech jsem si jenom jejich poslední desku a je to moc fajnový emíčko, všechno to začíná parádním samplem přechytralejch pseudofilozofickejch žvástů Rusta Cohlea z True Detective podpořenym vzletnejma kytarovejma proplejtačkama, jenže! pak to všechno sjede do nekompromisně smutnýho midtempo bigbítku s jednoduchou, ale fungující rytmikou a já si řikám, aha, německý Elektročas?
Sítě, to je esenciální psychonautický dědictví hradeckosti, ponor do hlubin našich černejch duší, pitva mimozemšťana v přímym přenosu. Mrazivý poselství "Další karta je smrt" zabalený do nejkrásnějších synth ploch a když slyšíš "Hlad jak pistol", tak jseš prostě úplně v hajzlu, protože chtěl bych se vrátit do tvejch dnů.
Edosh je pro změnu dědictví Kurníku, zjevení podivnosti v český zatuchlosti. Kurnik jsou dost OFWGKTA, Edosh si jede větší trippy oldschool a je víc dovnitř přemýšlivej než navenek konfrontační. Taky pije zhruba stejný množství kafí denně jako my.
Mečem Naplocho způsobili větší rozruch než druhej příchod Krista. Zčistajasna se objevilo demo na youtube a nikdo moc nevěděl, o koho de. Já teda jo, ale to už snad nikoho nepřekvapí.
Hrubej punkrock, kterej vlastně neni ničim moc vyjímečnej, až na to, že maj to, co odděluje dobrý kapely od Black Aspirin.
Nevim, nejsem hudební kritik (jen kritik). Je to prostě dobrý, tak přijď.