úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
AIM_FREEMAN
BARON_PRASIL
BERENIKEE
BROZKEFF
DANII_DP
DASH
DAWYT
DON_PEDROPOULOS
HAFRAN_POWL
HELLENKA
HENRIG
INCONOID
INK_FLO
IOM_NUKSO
JAMINA
JIGGYBIGGIE
KALIPH
KETHAMINA
KOCOURMIKES
LAKSHMANA
LARVOSROLKA
MORRELLI
MTJ
NYA
RAPAL
SCHWEPZ
SEASA
SPIRACIO
SPIRALSOURCE
STARF
TAARA
TEDDYBEDDY
ZUZZA
Namkhai Norbu v Praze
Mistr Čhögjal Namkhai Norbu přijíždí po 14 letech do Prahy, aby zde předal vzácné učení dzogčhenu.
Srdečně zveme každého, kdo má o dzogčhen zájem.
Pokud se chcete zúčastnit, prosíme zaregistrujte se na www.dzogchen.cz pomocí tlačítka "Chci se zúčastnit". Vaše registrace na webu je pro nás velmi důležitá.
Slovo “dzogčhen” je z tibetštiny překládáno jako “velká dokonalost”. Jeho význam odkazuje k pravé přirozenosti všech bytostí, která je od počátku svobodná a nezávislá na všech omezeních a podmíněnostech. Tuto svoji nepodmíněnou přirozenost však většina bytostí nerozpoznává. Učení a spolupráce s mistrem dzogčhenu je způsob, jak tuto přirozenost rozpoznat a aktualizovat ji ve svém každodenním životě.
“Když jsem opustil Tibet a usadil se na západě, uvědomil jsem si, že Učení dzogčhenu je obrovská pokladnice poznání, nezávislá na kulturním kontextu. Může nám pomoci žít lepší život jako lidské bytosti a zároveň podporuje přirozený duchovní a společenský rozvoj.“
Více informací nejdete na: www.dzogchen.cz
SPIRALSOURCE
---
---
7:21:25 13.8.2016
+2
Díky za transmisi !
THEPRESIDENT
---
---
13:57:45 12.8.2016
Ahoj, všiml jsem si akce až teď a stránky nefungují ? Dá se tam ještě nějak dostat ? Díky.
<<
<
autoload
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam