úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
CRITT3R
DANCE_GIRL
E2E4
EASYWAY
HARVIE
HESPELER
KAACULA
LEPEK
MASOUMEH
RAVEBOY
TSKA_RESETKA
_VYKUTALENA_
XCHAOS
Kounovské kamenné řady II. - skoroúplněk
Post-slunovratový pokus o výpravu na kounovské kamenné řady se nezdařil, zkoušíme to znovu. Jako termín byl tentokrát zvolen skoro-úplněk, resp. noc z
Druhý pokus o výpravu na kounovské kamenné řady s noclehem:
[ původní (nerealizovaná) NYX událost a diskuze k ní ]
Plán je zorganizovat (min.) dvě skupiny - pěší část expedice může přijet vlakem, druhá na kolech (nabízím odvoz stanů, karimatek a spacáků na solárním nákladním kole, takže můžete jet nalehko). Třetí ze dvou skupin :-) se může klidně dopravit autem, pokud jim to přijde cool, nejbližším parkování je nejspíš v obci Kounov, po značce je to cca stejně daleko, jako od vlaku. Na místě je možnost noclehu v altánu, pokud se vám nechce spát ve stanu (ale otázka je, jestli ho nezabere jiná parta... nevím jak je to hojně navštěvované...). Kdo tam stráví noc, může prý pociťovat zvláštní úzkost (zřejmě např. z rozpadu EU :-) každopádně už Keltská unie stavěla megalitické památky a autosugesce je mocná čarodějka)
Protože první pokus předpokládal, že na místě uděláme jen oheň (ohniště tam je) a přespíme, žádný program nebyl zajištěn. To velký úspěch nemělo, tak prozkoumávám možnost.... že by se třeba zarezervoval sud piva z nějakého místního malého pivovaru? (kamenné řady jsou uprostřed tradiční chmelařské oblasti). Chillout party přes nějaký "kapesní" sound? Další možností je vymyslet nějaký pseudo-rituál (zapalování čajových svíček na kamenech v lese, například? DIY laser show?). Každopádně kdo se akce zúčastní, ten rozhodně bude kroutit hlavou nad teorií, že kamené řady vznikly až v nedávné minulosti jako "meze mezi políčky" - taková teorie fakt nedává smysl (ty šutry ani nejsou zcela místní, jsou z jiného druhu šutru a v lese působí viditelně jako záměr, ne jako odklízení náhodně posbíraného kameniva ze zemědělské půdy...)
Každopádně to místo je zajímavé a možnost něco tam přes noc podniknout cca v 10-20 lidech mě láká.
XCHAOS
---
---
19:26:34 18.7.2016
akce byla letos zrušena, ale mám tip na další šutráky poblíž.
ROZUMNE_SRDCEM
: tohle je od Prahy poměrně daleko... není ale důvod nepodívat se tam klidně soukromně, tohle byl spíš pokus vytáhnout tam lidi, co mají potřebu nějaké společné akce...
ROZUMNE_SRDCEM
---
---
3:05:40 16.7.2016
Vypadalo to zajiimave. Zrovna jsem v Praze, kterou potrebuji pocitit z jine strany nez jen z te prelidnene :D
XCHAOS
---
---
9:01:12 15.7.2016
ok, no tak původně jsem si to představoval jako poněkud masivnější akci, i když i výlet ve třech by se dal podniknout...
možná to přesunu na slunovrat 2017 ...
MITHRANDIR
---
---
15:39:28 12.7.2016
Me se to tentokrat bohuzel nehodi. Dalsi vikend bych dal bud solarni pipu nekde u vody - pokud bude vedro - a nebo nejakej vylet do lesu.
XCHAOS
---
---
18:57:58 8.7.2016
tak mám náznaky, že i tentokrát se to ruší. tak asi další termín vyhlásím na slunovrat 2017 ...
XCHAOS
---
---
14:30:07 5.7.2016
tak že by přeci jen cyklovýprava? :-)
XCHAOS
---
---
10:12:34 24.6.2016
(to chce na domlouvání založit soukromý klub, ne událost..)
XCHAOS
---
---
10:12:17 24.6.2016
tak o týden později?
XCHAOS
---
---
9:54:21 24.6.2016
tak už jsou tu návrhy zase na změnu termínu. Když to odložíme o týden později, tak z toho ovšem už uděláme červenco-srpnový Czechtek :-)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam