úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
BODY_SUIT
Mužský a ženský medicínský kruh (úvod)
přednáška na téma „Mužský a ženský medicínský kruh“
Zdravím Vás milí příbuzní,
jak se máte a jak na Vás působí toto krásné předjaří?
My jsme se vrátili z teplých krajů, kde to bylo moc fajn a plné silných míst.
Tu u Tisového vrchu je to krásně odkryté od vysokých sněhů, ptáci zpívají a něco krásnýho je ve vzduchu. Příchod nového života je blízko.
Už se těším na otevření Medicínského kruhu, které proběhne 24.-26.BŘEZNA 2017 přivítáme jaro, oslavíme rovnodennost s obřadem potní chýše. Ostatní obřady jsou zde - http://utisovehovrchu.cz/info/
Kdo budete chtít pomoct s přípravami, jako je stavění týpka a kuchyňky a nadělání dřeva, tak se mi ozvěte bude to víkend 17-18-19 března, kdy Vás pozvu na jídlo, tabák a pak můžete přijet na obřad.
Dále Vás srdečně zvu na PŘEDNÁŠKU TENTO PÁTEK 10.března 2017 Mužský a ženský Medicínský kruh
od 19h do čajovny Šamanka v Hálkově 8 na Praze 2.
Tentokrát si budeme povídat o důležitosti mužských a ženských kruhů, které slouží k projasnění a léčení naší přirozenosti a Síly. Práce v těchto speciálních Medicínských kruzích nám ukazuje, jak být v sobě čistým mužem, čistou ženou, což nám pak pomáhá v našem životě a ve vztazích s našimi nejbližšími.
U Tisového vrchu pořádám setkání s muži a letos jsem oslovil i mou příbuznou ze španělské Andaluzie Anu Moreno, která u nás povede ženský kruh a poté povedeme společně Medicínský mužsko-ženský kruh. Na tomto setkání se dozvíte, jak to vše bude probíhat, víc o mě a Aně a vůbec můžeme společně zasdílet naše zkušenosti....
Mužský kruh proběhne 14.-16.DUBNA 2017 , ženský kruh s Anou Moreno 19.-21.KVĚTNA 2017 a pak společné setkání mužů a žen 26.-28.KVĚTNA 2017 . Acho. Všichni moji příbuzní. Těšíme se s Anou na Vás.
Pořád nám ještě chybí alespoň 2 příbuzní, abychom mohli uskutečnit toto léto (červenec nebo srpen) Medicínskou výpravu do Ekvádoru 2017, ještě počkáme do konce března, a pak rozhodneme, zda-li pojedeme či jak - vice podrobností o výpravě najdete zde http://utisovehovrchu.cz/napiste-nam/
Těším se na Vás a všem přeju Zdar, Sílu a Lásku na Cestě
Všichni moji příbuzní
Wáclav a ohnivci
721 220 162
www.utisovehovrchu.cz
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam