Toto byla bomba! Mimochodem, kdo to tak krásně vyhrával na psytrancovém stage v sobotu ráno? Nebyl to Cejn?
Překrásné sobotní ráno a společné posezení a sdílení s lidmi, které sice osobně neznám, ale měl jsem pocit, že si vlastně s nimi rozumím, i když vůbec neznám jejich jména :-)
Právě do sobotních ranních rytmů dělala neskutečné kreace jedna tanečnice se skružemi. Nechápu, jak může vlněním těla dosáhnout toho, že skruže udržuje na těle v dynamickém vířivém pohybu a může je usměrňovat nahoru či dolů bez pomoci rukou.
Nejzajímavější bylo, když se na ní asi jedna skruž v dynamickém pohybu rozkopírovala a odlétávaly z nich zářící bílé hvězdy - neskutečná podívaná.
Nejkrásnější zážitek byla noc z pátku na sobotu. Vše bylo zalito do jakési marmelády psychotropního rosolu a měl jsem pocit, že hudba do mě a do všech vstupuje přímo mechanickým vlněním (cítil jsem jí i nohama ze země) a přímo rozechvívá struny jednotlivých emočních center v lidech.
Také jsem měl dojem, že v této kolektivní marmeládě všichni se všemi sdílí podobné emoce; hudba se přeměňovala na vizuální halucinace a vizuální vjemy zase obráceně deformovaly zvuk.
Ztrácel jsem přehled, kdo kdy hrál. Ale byla to jedna pecka za druhou!!!
Toto jsou zážitky na celý život :-)