úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
AMAROK
ARTHUR_MASO
BICA
DEILLA
DIGITALIS
JARDAK
JIRI_CZEK
MOSQUIT
NIS
PRAYA
R0C3S3K
SK4NKY
ZUSKA
Juggle Party - Vánoční speciál
Party pořádána žongléry, umělci a baviči. Čeká na Vás večer plný hudby, tance, pití, umění a světel. Nepřekonatelný čtyřrozměrný audiovizuální zážitek
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vážení přátelé, dámy a pánové, děti i náhodní kolemjdoucí,
je mi ctí Vás pozvat na speciální Vánoční vydání večírku ze kterého Vám půjde hlava kolem.
Čeká na Vás večer plný hudby, tance, pití, umění a světel. Zkrátka nepřekonatelný čtyř rozměrný audiovizuální zážitek.
Zahrát nám přijde
Mutantism
a
PND crew
. Točit, žonglovat, kroutit se a všelijak nás osvítit přijde smetánka Pražských žonglérů, aneb ti nejlepší z nejlepších. Jako prostor nám poslouží
Barocco Lounge & Music Bar
s klenutým stropem, zdobnými reliéfy a naprosto ojedinělou atmosférou.
Aby toho tak nebylo málo mám pro Vás v klobouku na večer připravené nejedno překvapení.
Vstupné je dobrovolné. Veškeré vybrané peníze poputují na podporu a posílení základny Pražských žonglérů.
Děkuji Vám za sdílení a podporu
Váš Randál
Kudy k nám?
=========================
Bar najdete v ulici Ječná vchod 12 v průchodu hned vedle tramvajové zastávky Štěpánská. Vchod je společný s Hotelem, na dveřích vlevo je zvonek na kterém je napsáno "Music".
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam