úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
DRASTICS
GAABA
Kurz včelaření pro začátečníky
Opět po roce nabízím kurz včelaření, kde si vše vyzkoušíte a spoustu se dozvíte ;-)
CO??
..jednodenní přípravka pro neznalé světa včel nebo (úplné) začátečníky
..základní kurz s úplnými základy pro zájemce o včelaření, kteří si teprve plánují pořídit včelstva
..ideální pro zájemce, kteří se chtějí chovu včel věnovat například od nastávající sezony
..základní informace o životě včelstva a včelařském roku
..poradím s volbou stanoviště, jak si vybrat úl a jaké jsou nezbytné základní pomůcky
..připravím budoucího včelaře na pořízení včelstva, transport oddělku a usazení do úlu
..základní přehled o legislativě, zásadách bezpečnosti a ochrany a o prevenci a tlumení včelích nemocí
..spousta praktických ukázek
KDE??
..bydlím v Praze, ale včely mám na chalupě v Líšťanech u Loun (cca 60 km po R7 směr Chomutov)
KDY??
..duben/ kvĕten / červen 2018, vždy předem uvedená sobota v měsíci, od 9 do cca 17 hod, 1 termín vždy pro skupinu max. 4-5 zájemců
JAK??
..povídání o včelách, trocha nutné teorie a pak ukázky z praxe
S SEBOU??
..vše k zapůjčení, snad jen bílou mikinu a dobrou náladu
..pokud si ale nejste jistí, zda netrpíte alergickou reakcí na včelí bodnutí, raději předem návštěva lékaře
KDO??
..jsem včelař, ne medař :-)
..včelařím 10 let, aktuálně chovám 10 včelstev
..více na http://novesedlo-vcelin.blog.cz/
PROČ??
..včely jsou největší relax, jakmile vás to chytne, budete už jen litovat, že jste s tím nezačali dřív :-)
ZA KOLIK??
1500,- ..včetně malého občerstvení
(je třeba uhradit polovinu kurzovného nejpozději týden před začátkem akce..na základě předchozí zkušenosti)
______________________________________________________________________________________________________________________________
1. TERMÍN - sobota, 28.4. 2018, 9 hod., Brána 28, 440 01 Líšťany
Pokud máte zájem, pište, prosím na
kurzyvcelareni@gmail.com
Jirka
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam