úvod
témata
události
tržiště
události
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
účastníci
PAKOK
RAINBOF
TROJKA
WRIGLEY
LETNÍ LEŽENÍ
Jak si usteleme, tak si lehneme (sedneme).
V komunitním centru pro aktivní seniory máme už dva měsíce cca 20 palet (menších rozměrů, asi půlka europalety), ale nedaří se dát do kupy pár lidí, kteří by je z jedné hromady roznosili a naskládali na sebe tak, aby se na tom dalo sedět či ležet plus nějaký ten stolek. Jedno malé sezení bude na místě hromady, druhé asi tak 20 -25 metrů od hromady. Co zbyde použijeme na záhonky a ty budou asi 15 metrů od hromady.
Takže žádná extra moc náročná práce, ale sama to dělat nemůžu. Senioři se nám vesměs rozprchli na prázdniny a ti, co chodí, se nám jaksi k pomoci nepřihlásili. No ono bylo vedro a tak...a já jsem tam nebyla, abych je nějak ukecala.)
Čili tato akce je svolána za účelem pomoci mi ty palety instalovat, ale aby to nebylo jenom o tom, je možnost udělat si oheň a malou nebo velkou žranici, prohlédnout si centrum a třeba si i zahrát petanque, pinčes, šipky nebo mölkky. Máme tam mikrovlnku, vařič, hotdogovač. Vedle na stadionu je výčep.
Doufám, že se pár kamarádů najde, kteří mi s tím helfnou, já jsem teď 3 neděle marodila a nemám moc sil, (které právě hodlám načerpávat na paletách na slunci a v zeleni.)
Bylo by to ve středu 11.7. (podle předpovědi má být nejchladněji:) Pro seniory je otevřeno do 17:00, takže
kolem 17:30 to může vypuknout.
Adresa: Bedřichovská 16 Praha 8. Stanice tram a bus Štěpničná (1 zastávka od Ládví) HNED VEDLE hřiště FK Meteor.
TITAN
---
---
13:34:44 17.7.2018
Jaj...to datum mi nějak nesedělo :D
TITAN
---
---
13:33:04 17.7.2018
Nezávazně se hlásím a dávám si do kalendáře ;o)
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam