Jak to dopadlo s těma chlupáčema? Já odjížděl kolem druhý, ale blokovali vyjezd, že se nedali objet. Jsem za nima šel, ale odbyli mě, že tu prováděj úkon a že musim počkat (prej stižnost z krejcarku na hluk). Po chvili za nima šel kámoš s drzejší náturou, nevim co jim řekl, každopadně skutečně přišli a uhli mi. Hned se mi pověsili na zadek a jak sem odbočil směr ke Styxu, tak majaky. Dejchačka, lízačka... na test se čeká deset minut, tak sem vzal Foxe na trávník u silnice... to hned naběh pan důležitej, že tohle je silniční kontrola a že se nesmim vzdalovat od vozidla... asi si myslel, že mu necham svoje papíry v pazouře, auto vodemčený rozsvícený na silnici a dam si kličkovanou noční Libní.... nebo si spíš uvědomoval, že je za kašpárka a chtěl si zachovat pocit autority.... No ani mi neřek výsledek testu (brko sem mel napsoled pred vic nez tejdnem, byl sem v klidu), vrazil mi doklady do ruky a otočili to, pravděpodobně zpátky vás prudit....
Je to divny, kazdej vikend v Kotelne rychtáty, nikomu to nevadí a ted poklidnej hauzík a stížnosti??