úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
NICKY
reference:
+72
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Práce : 1 inzerát
sháním
Práce grafického designera, 3D animátor (externě)
Rychlá, kvalitně odvedená práce (grafické návrhy, loga, videoupoutávky, corporate identity, webdesign, flash bannery, newslettery, 3D animace apod.)
Mám za sebou více než patnáctiletou praxi a v grafickém designu je jen pár oblastí, do kterých jsem zatím svou tvorbou nezasáhl. Své nápady jsem schopen dotáhnout až po předtiskovou přípravu. Nabízím také profesionální zpracování jakékoliv 3D a 2D grafiky, flash grafiky, animace, vizualizace. Zkušenosti ve spolupráci s mnoha významnými společnostmi a grafickými studii. Pracujeme s moderními technologiemi, propojení 3d grafiky a flash grafiky. V případě zájmu o spolupráci rád zašlu ukázky prací, které jsou k náhledu také na www.dr-abe.cz Více na mailu info@dr-abe.cz nebo pošta..
DJDABER
---
---
17:03:07 10.8.2011
Ahoj,
myslíš, že bych tě mohl požádat o radu či konzultaci?
Kdyžtak prosím napiš do pošty.
Díky moc.
S pozdravem,
Mára :o)
CZECHGRAPHICS
---
---
17:25:18 3.6.2011
Jestli máš zájem o spolupráci pošli portfolio na
Jakub.ruzicka@hifive.cz
TEDDYBEDDY
---
---
11:29:16 24.1.2011
Zdar. Potřeboval bych nějakýho schopnýho webdizajnéra na úvodní prezentaci budoucího shopu s broušeným sklem. Rád bych měl tu sajtu hotovu nejpozději do 10.2. kdy začíná veletrh ve Franfurktu. ať máme na vizitkách platné odkazy. V případě zajímavého návrhu, nabídnu další spolupráci. Více kdyžtak pošta plz. Zn. platím dobře & cash & rychle:)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam