úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
THOMASH
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
marketingu : 1 inzerát
oblasti : 1 inzerát
práci : 1 inzerát
Sháním : 1 inzerát
sháním
Sháním práci v oblasti produkce, marketingu či médiích (Praha, Střední Čechy)
Sháním práci na dlouhodobější spolupráci (nejlépe na plný úvazek, což však není podmínkou). Mám dvouletou praxi jako asistent v eventového produkčního.
Během svého studia na vysoké škole (Fakulta humanitních studií - Karlova univerzita) jsem pracoval jako asistent v produkci, která zařizovala organizaci společenských a slavnostních večerů. Má práce spočívala v nápomoci s organizací (např. komunikace se zadavatelem, hosteskami, cateringem atd.), administrativě (reporting) a manuální práci. Po úspěšném dokončení studia sháním práci na plný úvazek právě v oblasti produkce. Dokázal bych však pracovat i v marketingu a reklamě (na tento obor jsem se zaměřil během studia) či médiích.
Mezi mé přednosti bych zahrnul výbornou komunikaci a písemný projev (AJ na velmi dobré úrovni), pracovitost, spolehlivost a ochotu učit se novým věcem.
Momentálně jsem v prvním ročníku kombinovaného magisterského studia oboru Mediální a komunikační studia na Fakultě sociálních věd v Praze. Škola mi zabere pouze tři dny během semestru.
Na požádání zašlu CV či jiné informace.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam