úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
SHULDAA
reference:
+2
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
pro DĚTSKÝ : 1 inzerát
pro LETNÍ : 1 inzerát
DĚTSKÝ : 3 inzerát
LETNÍ : 1 inzerát
pro : 109 inzerát
nabízím
DIVADELNÍK pro LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR
Hledáme DIVADELNÍKA pro LETNÍ DĚTSKÝ TÁBOR (nejlépe muže divadelníka, aby se vyrovnal náš organizační team)
Kamarádka OFNYX pořádá tábor , info na mailu (néé mě dík )
So 3.7. – pá 16. 7. 2010
Roseč (u Jindřichova Hradce)
Divadelní tábor s marobiotickou stravou pro děti od 8 do 14 let. Vhodné pro děti z makrobiotických, veganských, vegetariánských, či z podobně alternativně smýšlejících rodin.
Program:
Děti budou rozděleny do oodílů a každý oddíl bude během pobytu tvořit divadelní představení se svým vedoucím. Otázkou je ještě téma. To bude vymýšlet organizační team, až bude kompletní. Na konci pobytu uspořádáme buď představení v nejbližší vesnici – Roseči, nebo pokud bude zájem ze strany rodičů, uspořádáme představení v místě tábora pro ně.
Ze začátku pobytu plánujeme hrát společné hry (rychlejší seznámení), uspořádat pár workshopů, zaměřené na hudbu ( bubnovací kruh, koncovky, chřestidla, atd. – náš kuchař, který bude na táboře vařit hraje na didgeridoo, takže i on by to mohl ozvláštnit), divadelní (pantomimická vyjádření, scénky) a pohybové schopnosti, aby se děti naladily a dostaly chuť něco vytvořit. Pro představení se budou tvořit i kulisy (malované, či lepené na kartony, nebo z prostěradel – podle dostupného materiálu)
Den bude samozřejmě začínat rozcvičkou, pak snídaně, po ní dopolední workshop, oběd, polední klid, odpolední workshop s přestávkou na svačinu, večeře, někdy oheň a večerka. Workshopy s divadelní tématikou by měli být střídány i jinými aktivitami – minimálně jeden celodenní výlet, dva odpolední, koupání, lodičky, badminton, míčové hry, aj.
Pokud máte zájem, hlaste se prosím co nejdříve na:dominikanovak@seznam.cz
leták a info naleznete na www.duhovykonik.cz
SHULDAA
---
---
12:28:24 31.1.2010
KUBEEK
: jak jsem psal vic infa na mailu u kamaradky ;)
jen ji pomaham sehnat jeste nejaky lidi (chlapy protoze tech maji malo )
KUBEEK
---
---
19:52:08 29.1.2010
A jaký je finanční ohodnocení?
SHULDAA
---
---
14:19:40 24.1.2010
no nemusi to bejt vegan, par dnu jist trosku zdrave snad nikomu neuskodi , a 2Km je vesnice tak navecir skocit do hospody na utopence :D neni snad zakazano ;)
MARVEL
---
---
20:33:25 22.1.2010
WILDENBURY_SQ
: ..jj, taky jsem si představil, jak tam o půlnoci v lese na tajňáka chroupám syrový buřt :oD
WILDENBURY_SQ
---
---
16:06:37 22.1.2010
Takze je vpodstate hledan veganský divadelník? Wrau .. :) Good luck! :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam