úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
TRANZISTOR
reference:
+4
nabízím
Yamaha ProMix01
Digitální mixpult Yamaha ProMix01
Prodám digitalní mixážní pul Yamaha ProMix01. Je v četně rackových úchytů a tištěného manuálu. Celkem 18 vstupů: 8x XLR, 8x jack 6.3 + 1x stereo: vše symetrické. Main OUT XLR + SPDIF (cinch). 4x Aux (2x interni FX), 3x dynamic FX, eq. na každý "šavli". Více info:
http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0,,CNTID%25253D96%252526CTID%25253D228600%252526CNTYP%25253DPRODUCT,00.html
Je zapotřebí udělat měnší generálku, nicmeně i v tomto stavu je plně fukční. Hapruje první XLR vstup, sem-tam se cuknou motorfadery (bude stacit profouknout) a data kolečko a kurzorove šipky chtěj trochu trpělivosti ;-) Myslím, že šikovnej kutil to dá do 100% stavu, mě se do toho nechtělo a takhle jsem to před X lety koupil a za tu dobu se stav nezhoršil. Asi bych jeho největší využítí viděl v nějaký zkušebně, kde se střídá víc kapel a každá si uloží svoje nastavení pro zkoušení. Rozhodně lepší tahle stará Yamaha než nějakej Behringer ;-) Větší foto zašlu na požádání. Preferuji osobní odběr - Praha.
email: vena@nnd.cz
mobil: 603308903
cena: 8000,-
Možnosti a ceny dopravy
Pouze osobní odběr.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam