nabízím
Notebook ASUS X51L - prodám/vyměním
15.4" NTB - Core Duo (2x1,73GHz)/2GB RAM/HDD 160 GBUvažuju o tom, že bych se zbavil notebooku ASUS X51L (ap005c), popis třeba tady: LANSHOP
Procesor Intel® Core™ Duo T2370 (2 x 1.73GHz, 1MB, FSB 533MHz)
operační systém: Originální systém Microsoft® Windows® Vista™ Home Premium Edition - má nálepku, ale jsou tam momentálně WIN XP PRO sp3 (ENG) - můžu tam ale nahrát zpátky ty Visty...
chipset: Intel® GL960
displej: 15.4" WXGA (1280x800), ColorShine (lesklý)
systémová paměť 2x1024MB DDRII 667 (2 GB)
pevný disk: 160GB, otáčky 5400rpm
optická mechanika: DVDRW SuperMulti
Wifi síťová karta WLAN b/g
LAN 10/100, modem 56kb/s
BlueTooth
grafika: sdílená Intel® Int. GMA X3100 Gfx
ukazovací zařízení: TouchPad
rozhraní:
1x VGA
1x sluchátka
1x mikrofon
1x RJ-45
1xRJ-11
bez kamery
čtečka karet 4v1 (MMC/ SD /MS/ MS Pro)
4xUSB 2.0 - jedno z nich sice funguje, ale nenabíjí (používám ho normálně pro externí disk)
PCMCIA 2.1
zvláštní výbava: brašna a myš
hmotnost: 2.8Kg
rozměry: 365 x 264 x ~35.5 mm
6 článková baterie 4400mAh - už má něco za sebou, momentálně vydrží max. něco pod 60 min.
Dám k němu i tu originál párkrát použitou brašnu.
Notebook je starý něco okolo dvou a půl roku, z toho přes rok se válel nepoužívaný ve skříni, potom jsem ho začal používat a poslední dobou už ho zase používám jenom jako přehrávač hudby. Dostal jsem služební, takže ho radši prodávám, než aby se na něm zbytečně usazoval prach. Vždycky fungoval dobře, i nějaký ty hry jsem si na něm zahrál.
Šasi je vzhledově celkem v pohodě (tak 8 z 10), má pár drobných škrábanců na víku a okolo klávesnice, ale i z menší vzdálenosti už je musíte hledat dost pozorně. Staral jsem se o něj, takže podle toho i vypadá. Panty jsou bez problému.
Je tu taky možnost výměny s oboustranným doplatkem. Chtěl bych něco menšího - displej okolo 13,3 - 14,1" nebo tak. Dvoujádrový procesor by byl fajn (C2D), případně naopak něco se slabým Pentiem M. Jde mi hlavně o výkon toho procesoru, disk mám svůj, nějaký náhradní ramky taky, procesor P-M 1,83GHz mám taky, tak můžete nabídnout klidně i něco se slabším P-M, bez HDD a RAMek a vytřískanou baterkou... Prostě nabídněte co máte a uvidíme.
Fotky můžu udělat - pokud bude zájem, ale mám jenom telefon, takže výsledek bude asi nicmoc...Ideálně osobní předání někde v Praze.
Možnosti a ceny dopravy
ideálně osobní předání, domluvit se ale můžeme i jinak