úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
AGIBA
reference:
+96
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Hledám : 7 inzerát
nabízím
Hledám soukromého učitele francouzštiny
Shaním doučko z francouzštiny
Hledám soukromého učitele francouzštiny, který bude nejen levný :) ale hlavně hodně flexibilní. Tzn. nebude jeho živobytí zaviset na penezich ode mně a na tom, zda a kdy budu mít čas. Tohle je pro me opravdu důlezity, mam narocnou praci a "rozvrh" se mi meni ze dne na den a z hodiny na hodinu. Tudiz bych brala nejakeho fajn pohodovyho "ucitele", co me bude mentorovat a perovat kdyz se nenaucim slovicka a treba mi bude davat i domaci ukoly, ale nebude moc nastvanej kdyz hodinu zrusim nebo se nic nenaucim :) Sama ucim anglictinu a vim, ze pokud jde o dobrovolny samostudium, je to nekdy dost tezke a studenti na to prdi. Takze hledam nekoho v klidku, kdo si se mnou tu hodku odsedi, neco mi rekne, bude davat vety na preklad, hlavne zadny nasili (tzn. snadno vydelany penize) :)
Na francouzštinu jsem chodila tak tri ctyri lekce, ted mi odjela ucitelka a potrebuju za ni nahradu! Skoncily jsme nekde u cislovek a vet jakoze tri deti, dve zeny a podobne, takze fakt uplnej zacatek. Ale slecna byla skvela a fakt me to s ni bavilo, o to vic me to mrzi a potrebuju nahradu, aby ty hodiny nebyly zbytecny.
Muzeme se ucit u me doma nebo v praci (klimatizovana kancelar) :) na Korunni, minutu od zastavky Perunova.
KARADUM
---
---
0:55:43 9.7.2010
Ja jsem flexibilni casove a nejaky privydelek by se hodil. Francouzstinu mam ze studia na Cz/Fj gymnasiu.
BERRY
---
---
14:00:02 8.7.2010
zkus napsat id van, dříve mě učila fr a byla hodně v pohodě
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam