takže- protože mi píšeš do pošty, a pak nemáš ani odvahu si přečíst odpověď a rovnou si mě dáš do ingore, nezbývá než ti odepsat u tvého inzerátu:
nedej se vysmát, se sprostejma nadávkama začal první jacobo22 a na hrubej pytel hrubá záplata, aby bylo jasno.
po první hysterický reakci (vůbec jsem nepochopil proč má potřebu mi to psát), že jsem mu urazil fotbalový mistrovství (jeho jsem na koncert během mistrovství rozhodně nezval, tak nevím co se do toho montuje), který mě absolutně nezajímá, a lidi který jsem zval doufám, že taky ne (a jich přišlo dost, takže je tu ještě naštěstí dost lidí, kteří nejsou primitivní konzumenti sportovních utkání) takže potom co mi fňukal do pošty o jedinečnosti fotbalu (myslel snad že ho pochopím?) tak jsem mu napsal že mě to nezajímá a ať mi dá svátek, že si budu hanět fotbal jak chci. to je moje věc a moje právo, a stejně tak je moje právo ho poslat do prdele, když mi napíše, že kapela mejch kamarádů, která mimochodem roztančila celej klub a jsou to mistrovský muzikanti "hraje na hovno" jeho slovy. to je sprostá urážka na kterou jsem reagoval tímtéž způsobem. a nevím, proč bychom se dál měli bavit. mám ho v ignore a tebe si tam teď dávám taky, takže mi už prosímtě nepiš, protože to neuvidím.