úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
RESTAURACE_AXA
Zatím žádné reference.
nabízím
Vrchni cisnik/servirka - HPP
Hledáme VRCHNIHO CISNIKA / SERVIRKU do restaurace hotelu AXA
Nabizime:
. v soucasne dobe potrebujeme BUDTO 2 lidi na tento post, stridani kratky-dlouhy tyden.
. pracovni doba 6:30-15:30 (event. do 16h), o vikendech jen do cca 11h.
. ANEBO jednoho cloveka PO-PA, bez vikendu..
. odmena 100kc/h, event. moznost HPP
. moznost dalsiho privydelku v ramci tipsu, event.procent z prodanych napoju..
Pozadavky:
. samostatnost, rozhodnost - vetsinou prace neni narocna, ale je treba uridit lidi pod sebou a obcas samostatne vyresit nenadale situace, event.komunikovat s hosty nebo vedenim hotelu.
. spolehlivost a prijemne vystupovani - je velmi dulezita komunikace jak s hosty a managementem hotelu, tak i s kolegy
. predchozi zkusenosti - tento clovek pod sebou bude mit tym servirek, bude vypisovat rotu, aj.odpovedne prace spojene s provozem
zivotopis prosim nejlepe do posty, event. na email: restaurace-axa@seznam.cz
diky
PS: po predchozi zkusenosti - kdy se mi ozvala slecna odsud, vecer ve 22h jsme si domluvili schuzku na 13h a kdyz ji volam druhy den ve 13:02, tak mi rekne,ze nema kredit a ze je na chate...??? mejte prosim soudnost..
takze POKUD NEKDO:
a/ si nedokaze poradit s nedostatkem kreditu a napsat treba od nekoho jineho (coz jeste vecer dokazala)
b/ vecer odsouhlasi schuzku na druhy den a druhy den ani neni schopen vysvetlit, jak je mozne, ze den predem nevedel, ze to proste nestihne (volal jsem ji - mluvili jsme spolu osobne)
c/ nevnima dulezitost osobni schuzky - 2lide jsme na ni cekali - oba jsme prisli do prace jen kvuli ni.. da se rict, ze jsme oba prisli o cca 2h - dojezd do prace, cekani, cesta zpet.. (na to mi bylo sdeleno - 'AHA! pardon, to me nenapadlo..' - ??
d/ nebo proste pokud vite, ze resite jine veci vice nez lehkovazne, pak prosim nepiste..
- nemyslim,ze situace byla nejak nohy-ruce rvouci,aby nesla vyresit.. a takhle laksni pristup plus do telefonu neschopnost vysvetlit,co se vlastne stalo
myslim, ze pro cloveka,ktery si umi poradit s chvilkovym stresem (kdyz je plnej hotel, tak se muze stat, ze rano na snidanich je tak 1-1,5h honicka - ale neni to pravidlo) je ta prace v pohode a za celkem rozumny penize, ale aby se u nas nekdo jen tak schovaval pred svetem, to nepotrebujeme..
Diky
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam