úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
ANIENKA
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Prodám kočárek : 1 inzerát
kočárek : 6 inzerát
Prodám : 64 inzerát
nabízím
Prodám kočárek Patron Bohemia Syrix S3
Sportovní tříkolka, velice zachovalá. Osobně jsem s kočárkem velice spokojená a užila jsem ho jak na výletech, tak i ve městě, bohužel jsem se přestěhovala a v nynějším baráku bez kočarkárny je miniaturní výtah. Díky velým kolám zvládá i náročnější terén.
• celohliníkový podvozek
• nastavitelná tuhost odpružení
• výškově nastavitelné vodítko
• polohovatelná opěra zad a nohou
• střecha s oddělitelnou kapsou a letní úpravou (síťovina)
• nastavitelná hrazdička s mezinožním pásem
• 5-bodový bezpečnostní pás s ramenními výstelkami
• velký nákupní košík
• letní nánožník
• reflexní bezpečnostní značky
ruční brzda
+plastenka PC 220, sit proti hmyzu PC130 a brasna ACTIV s viceucelovymi kapsami PC 350, PC kočárku, včetně vybavení 6658 Kč
Technické parametry
Základní rozměry: celková délka 106 cm celková šířka 63 cm celková výška 112 cm
Složený kočárek: délka 90 cm šířka 63 cm výška 50 cm
Sedačka: hloubka 26 cm šířka 33 cm opěrka zad 50 cm podnožka sedačka 22 cm
Nosnost lůžko 15 kg košík 5 kg brašna 1 kg
Hmotnost kočárku: Celková 11,5 kg
SYRIX S3, moderní celohliníkový sportovní tříkolový kočárek vyšší kategorie s širokými možnostmi použití.
Velká nafukovací kola, adaptivní odpružení, spolu s extrémně lehkým a pevným podvozkem zajišťují perfektní jízdní vlastnosti kočárku a komfort dítěte i na nerovném terénu při aktivním způsobu trávení volného času.
SYRIX S3 vyniká především užitnými vlastnostmi - jde o nejlehčí výrobek ve své kategorii!
Základem kočárku je speciálně odlehčený podvozek typu DELTA-S, vyrobený metodou ALUX z lehkých slitin, zaručující jeho nízkou hmotnost a vysokou pevnost. Podvozek je vybaven vysoce komfortním, adaptivním systémem odpružení s možností aktivního nastavení tuhosti, vodítkem s možností výškového nastavení, systémem brzd a skládacím mechanismem podvozku, splňujícím nejnovější bezpečnostní kritéria.
Sedačka je polohovatelná a jednoduše odnímatelná pro důkladné vyčištění potahu. Potahový materiál je vyráběn metodou PENTEX, zaručující nadstandardní kvalitu, odolnost, bezpečí a hygienickou nezávadnost.
Použité reflexní značky zaručují perfektní viditelnost kočárku i za zhoršených světelných podmínek.
Výrobek splňuje požadavky dle nejnovějších norem EU.
V případě zájmu zašlu další foto.
Možnosti a ceny dopravy
dle dohody
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam