Ahoj, něco bych tu měl.
Brigáda, Práce, Přivýdělek
Firma nabízející práci
Miroslav Kubánek - printerJam
O firmě
Zabývám se prodejem, především neoriginálních ale i originálních náplní do jakéhokoliv tiskového stroje (inkoustové tiskárny, laserové tiskárny, multifunkční tiskové zařízení, kopírky, faxy apod.), řezané reklamy, potiskem obchodů a aut, reklamní činností, tvorbou webu. Prodejem tiskáren a výpočetní techniky a také jejich servisem.
Popis
Jsem dodavatelem výše uvedeného sortimentu a služeb do základních a mateřských škol, nemocnic, poliklinik a firem všemožného zaměření od malých soukromých televizních stanic přes realitní kanceláře po reklamní či překladatelské agentury, prostě všude kde je tiskárna a kde se tvoří „hodnoty“
Místo pracoviště
Celá ČR
Požadavky (vzdělání, schopnosti, zkušenosti)
Požadavky jsou kladeny především na to aby dotyčný uchazeč měl hodně známých, nebo dělal ve velké firmě, aby se moc nenadřel, samozřejmě hledám i jedince, kteří chtějí hledat nové odběratele ale pro začátek jim stačí doporučit můj sortiment svým blízkým. Vlastně je to pomoc svým nejbližším, a odměnou vám bude i pár korun!
Náplň práce
Přesvědčit své známé a okolí aby nekupovali zbytečně drahé originální náplně do svých tiskáren a aby je nakupovali od vás, čili mě! Po nikom nechci nic závazného.
Nabízíme
10000-30000,-/měsíc (jedinec je ohodnocen 50% ze zisku bez dph z dohodnutého a uzavřeného obchodu)
Doplňující informace
Vyplácení ihned!!!
Kontakt
Tel.: 773 133 112, Web: www.printerjam.cz