úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit heslem
přihlásit přes passkey
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LOKI007
Zatím žádné reference.
nabízím
Pronájem velkého 2 + kk, Dolní Břežany
K dispozici opravdu velká zahrada, byt 94m2
Oficiální text inzerátu majitele: Přízemní, částečně zařízený (kuchyňská linka, ložnice), ÚT s plynovým kotlem, jedno parkovací místo na dvoře, v zánovním rodinném domě z roku 1998, MHD (MC Budějovická, Tram. Modřany), velká zahrada, prostorná terasa s vchodem do obývacího pokoje, klid, zeleň, dlouhodobě. Možnost parkování 1 auta v garáži (za extra příplatek 1.000,-Kč/měsíc).
Je to dům kde bydlím, máme horní patro - pronajímá se tu dolní patro, takže hledáme někoho s kým budeme v pohodě. Je tu velká zahrada a u ní dva domy, oba nájemní. V jednom domě je jedna rodina a garáže v dolním patře, ve druhém domě bydlíme my a je tu ten volný byt dole.
Fotky co jsem sem dal jsou od majitele, ale pokusím se sem dát ještě nějaké fotky zahrady, protože ta není vidět a je to škoda (pro nás to byla jedna z hlavních věcí, proč jsme se sem přistěhovali). Bydlíme tu pár měsíců a je to tu bez problémů. Majitel je slušný a v pohodě, kromě údržby zahrady sem nechodí.
Zvěř není problém. Maximálně 4 nájemníci v bytě (ale podle mě to není moc vhodné na spolu bydlení, z jednoho pokoje se jde do druhého)
Možnosti a ceny dopravy
cena bez poplatků, celkově to vyleze asi na 15000 (drahe topení)
<<
<
automatické načítání
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam