úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
LOKI007
Zatím žádné reference.
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Pronájem : 1 inzerát
nabízím
Pronájem velkého 2 + kk, Dolní Břežany
K dispozici opravdu velká zahrada, byt 94m2
Oficiální text inzerátu majitele: Přízemní, částečně zařízený (kuchyňská linka, ložnice), ÚT s plynovým kotlem, jedno parkovací místo na dvoře, v zánovním rodinném domě z roku 1998, MHD (MC Budějovická, Tram. Modřany), velká zahrada, prostorná terasa s vchodem do obývacího pokoje, klid, zeleň, dlouhodobě. Možnost parkování 1 auta v garáži (za extra příplatek 1.000,-Kč/měsíc).
Je to dům kde bydlím, máme horní patro - pronajímá se tu dolní patro, takže hledáme někoho s kým budeme v pohodě. Je tu velká zahrada a u ní dva domy, oba nájemní. V jednom domě je jedna rodina a garáže v dolním patře, ve druhém domě bydlíme my a je tu ten volný byt dole.
Fotky co jsem sem dal jsou od majitele, ale pokusím se sem dát ještě nějaké fotky zahrady, protože ta není vidět a je to škoda (pro nás to byla jedna z hlavních věcí, proč jsme se sem přistěhovali). Bydlíme tu pár měsíců a je to tu bez problémů. Majitel je slušný a v pohodě, kromě údržby zahrady sem nechodí.
Zvěř není problém. Maximálně 4 nájemníci v bytě (ale podle mě to není moc vhodné na spolu bydlení, z jednoho pokoje se jde do druhého)
Možnosti a ceny dopravy
cena bez poplatků, celkově to vyleze asi na 15000 (drahe topení)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam