úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MISACEK
reference:
+1
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
bunda kalhoty nové : 1 inzerát
kalhoty nové : 1 inzerát
bunda nové : 1 inzerát
bunda kalhoty : 1 inzerát
nové : 35 inzerát
kalhoty : 1 inzerát
bunda : 8 inzerát
nabízím
WESC - bunda + kalhoty na snowboard - nové
size: L
špatně vybráno, jako dárek mě moc nepotěšilo, že mi nejsou (mám 187cm, běžná postava - takže jestli někdo přemýšlíte a máte podobnou postavu - tak e e...)
takže úplně nové, na zimu nejvíc paráda!!!
"Legenda snowboardingu Ingemar Backman se rozhodl dát si pauzu od svěťáku v pokru a mrknout zpět pod pokličku snowboardingu. WeSC oslavilo jeho návrat znovu-uvedením jeho legendární "signature" kolekce"
Bunda WeSC Ingemar, původní cena 5490,- dám za krásný 2.500,-
Barva: Ultamarine green
Waterproof Rating:8000mm
Breathable Rating: 8000g
http://buyersguide.freeride.cz/2010/katalog/bundy/wesc-wesc-ingemar--912.html
popis:
Zimní nezateplená bunda se síťovinovou podšívkou .. dvojí zapínání (zip a cvočky) .. 8000 mm vodní sloupec .. 8000 mm prodyšnost, stahovatelná kapuce v límci, stahovatelný pas, neoprénové "rukavičky", odnímatelný sněžný pás .. dvě dvojité kapsy na bocích, dvě kapsy na hrudi, vnitřní hrudní kapsa s vnitřním vývodem na sluchátka, dvě kapsy na rukávu .. větrání se síťovinou v podpaží .. materiál: 100% nylon, 100% nylon (podšívka)
Kalhoty Rob, původní cena 3490,- dám za 1.500,-
Barva: Ultamarine green
Waterproof Rating:10000mm
Breathable Rating: 8000g
http://buyersguide.freeride.cz/2010/katalog/kalhoty/wesc-wesc-rob--914.html?v=2151
popis:
WeSC Rob - do hor v maximálním konfortu .. snowboardové kalhoty se síťovinovou podšívkou .. 10000 mm vodní sloupec ..8000 mm prodyšnost.. šest kapes na zip, větrání se síťovinou .. rozšiřitelné nohavice okolo boty .. vnitřní nohavička s háčkem na tkaničky .. ohrnutelný spodek nohavice s přichicením na magnet .. 100% nylon, 100% nylon (podšívka)
rád bych prodal jako komplet - upřednostním zájemce o obojí
Možnosti a ceny dopravy
k vyzvednutí v Praze - ideál Nové Butovice (bydlím) nebo Podolí (pracuji)...
FLATAK
---
---
14:03:24 6.1.2011
Cau mohl bys mi poslat nejakou velikost te bundy? Byla ti velka nebo mala? Mam 175cm sportovni postava. Potreboval bych vedet jak je to siroky pres prsa, ramena a jak je bunda vysoka. Mam vazny zajem.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam