úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
AGIBA
reference:
+96
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Hledám : 6 inzerát
nabízím
Hledám pohodovou a pracovitou asistentku
type: full-time
Pro sebe a tým kolegů sháním asistentku
Pro sebe a tým kolegů sháním asistentku
Sháníme tu s kolegama novou asistentku - energickou slečnu s velkým pracovním nasazením, která bude samostatná a spolehlivá.
A opět se nebudu držet škrobených business forem a napíšu to sem otevřeně....
Hledáme nějakou fajn pohodovou milou pracovitou slečnu na pozici asistentky pro mě a pro tým mých kolegů (3-4 lidi, žádnej dav). Všichni jsme tu fajn, svoji práci máme rádi a děláme ji na sto procent. Obor je sice realitní, ale znalost tohoto odvětví není podmínkou. Všechno vás naučíme a trpělive vysvětlíme. Jen je potřeba, aby se slečna dokázala relativně svižně rozkoukat a nešlo jí to moc pomalu. Sama jsem tuto pozici na chvilku zastávala a jde to, není to žádná věda :)
Na věku, orientaci ani vzhledu nám nezáleží :) Akorát tu nechceme "dámičku na podpatcích", ale fajn holku, co klidně ve větru v dešti vyběhne na poštu či katastr, když je třeba, a neřeší přitom účes :)
Co se pracovní náplně týče, je to relativně klasická asistentská, takže ta pošta, katastr, mejly ...., ale rozhodně nic jednotvárnýho a monotonního. Jde o práci v jedné realitní kanceláři, ale rozhodně nejde o práci makléřskou! Náš tým se zaměřuje na dražby a na nesplacenné pohledávky. Nevim, jak to přesně a jednoduše popsat. Holčina bude připravovat plné moci, zařizovat jejich podpisy, obvolávat exekutory, připravovat podklady pro účetní na poslání peněz, koordinovat "zaměstnance" z různých krajů k návštěvám dražeb, evidovat výsledky, spravovat tabulky, hlídat ostatní, aby udělali to, co měli, .... je toho hodně. Vypsat se to všechno asi nedá, což zaručuje to, že se rozhodně nebude celý den sedět na zadku u facebooku :)
Jinak není třeba se vyznat v nemovitostech, v právničině ani v něčem podobným (na to jsme tu my). Důležité je umět to velmi dobře s počítačem (Word, Excel, prezentace,... grafický editory a html vítány).
Naše kancelář se nachází na Korunní, zastávka Perunova a jde o pozici pro OSVČ, takže je třeba živnosťák. Není ale problém se dohodnout a dodat ho později. Taky vám s tím ráda pomůžu. Co se platu týče, opět záleží na dohodě, podle toho, zda slečna nastoupí hned na plnej, nebo se budu třeba první měsíc zaučovat a chodit sem jen na půl dne. Bude se to ale pohybovat okolo 20 tisíc a klasická prac.doba je od 9 do 6, ale není problém odejít dřív, když je vše hotovo, na druhou stranu ale, když je třeba, zůstat tu déle.
No a v rámci formálního inzerátu požadavky asi tak nějak:
- aktivní znalost AJ slovem i písmem, aktivní znalost jiných jazyků výhodou
- znalost MS Office ( Word, Excel, PowerPoint, Outlook )
- znalost prostředí internetu
- samostatnost, důslednost, komunikativnost, pečlivost
- příjemné vystupování, časová flexibilita, zájem učit se nové věci
- chuť pracovat
- výborné organizační a komunikační schopnosti
- řidičský průkaz sk. B (úplně ale není podmínka)
V případě, že máte dojem, že byste se na tuto práci hodily a že by vás i bavila a máte výše uvedené schopnosti, pošlete mi prosím jednoduchej strukturovanej životopis s fotkou a taky pár vět o sobě, něco jako motivační dopis, ale ne tak uhlazený a klasický, prostě pár vět o sobě a o tom, proč si myslíte, že byste se ke mně hodily.
Oboje na e-mail:
zuzana.repkova@century21.cz
Díky a těším se!
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam