• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    TIGRE: na misto filmu doporucuji paradni serial o wingchun - Leung Jaan sifu aka Fatsaan Jaan aka Real Kung Fu, v hlavni roli yuen biao, viz http://www.imdb.com/title/tt0855470/, dvacet dilu sjedes razdva:)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    tak to je skoda :/
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    MUTHA: oni uplne ten zanr a la skola tygra vs. hada v novych filmech uplne zavrhly ?
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    mate nekdo dobry tip na nejake dobry klasicky kungfu film (s tim vsim co k tomu patri: ruzne styly, pomsta, rivalita skol,...a jina klise) - ale z posledni doby (90ta a 00ta leta) ?
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    MUTHA: dženkujem
    MIYU
    MIYU --- ---
    MUTHA: juch juch
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    TIGRE: ja to mam v anglictine s kdovijakoymoklikyhakovejma titulkama a filmu to take neubira.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    FALLIE: jj protectora jsem si koupil na trzisti v teheranu sice mu nefungujou zadne titulky ale tomu filmu to moc v zasade neubira :)
    MIYU
    MIYU --- ---
    FALLIE: to chci videt :)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    pak jeste se stejným hercem (tony Jaa) doporucuju "Protector."
    http://www.csfd.cz/film/206303-tom-yum-goong/
    Dej je sice velmi slaby, hl. hrdina zachranuje slune, ale ty bitky, ty BITKY. Zase jedna stara dobra skola, nekolikaminutovy akcni sceny bez strihu, lamani vsehomoznyho, muy-thai versus vseckymozny styla (capuero, free-style, in-lineři).
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    TIGRE: jasne jasne obdivuju asi ty starsi filmy i kdyz becka, k tem novym jsem docela kritickej:)))

jinak mam tipo z dalsiho beckovyho soudku, do predu rikam ze to neni kf ale takovy scifi - The Torn - kdo chce gugli, kdo nechce negugli:)))
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    MUTHA: kolena a lokty hmmmm to je jediny co sem si tam uzil tudiz to ucel splnilo:)
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    SPRINGI: tak ja myslim ze je to tak nejak celkove zanrova zalezitost. ten dej a herecke vykony me v tehle kategorii filmu zrovna jako velke hrani nikdy neprisly, ale pravda ze k tem starsim cinskym a japonskym filmum, je clovek (alespon teda jsem ja) smirlivejsi. na druhou stranu ong bak mi prijde v pohode - jako odpocinkovka to ucel podle mne plni na sto procent, jinak souhlasim s byvalym vesnicanem, ta holka me tam nejak moc ale neprudila, ale pravda je, ze jako nejsympatictejsi vedlejsi charakter mi tam prisel prodavac orisku na zapase, ktery si tam furt mumlal pro sebe neco jako "hanuman lame..." :))
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    CHE_GUEVARA: me tam desne serou ty dva skoro hlavni, ta holka a byvalej vesnican, co ho pohltilo mesto:)...takze mam spis vyhrady k hercum.

jedna z lepsich scen, ale to je spis akcni zalezitost, je ten parkur, jak zdrhaj a na zacatku jak lezou na strom, jinak je to des bes jeste ze je tam muai tai:))
    CHE_GUEVARA
    CHE_GUEVARA --- ---
    SPRINGI: Jaktoze? Já tam ten příběh vidím...je málo filmů kde není příběh...to i v některých XXX je příběh...
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    CHE_GUEVARA: no tak to pribeh opravdu postrada:)
    SPRINGI
    SPRINGI --- ---
    dneska vecer mam naladu na nejakou mlaticku s pribehem, nebyl by link?:)
    XENOBIOTICS
    XENOBIOTICS --- ---
    MIYU: ale zase da sa na to pozerat , ale ked tak radsej sa pozriem na komediu z modernej doby Versus / ani neviem ako ubehli tie dve hodiny
    MAAACA
    MAAACA --- ---
    v nedeli od osmi ve velkem salu mestske knihovny v ramci festivalu Mnoho barev Asie se bude promitat Shaolin Temple s jetem, vstup zadaco
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam