• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    HATOR
    HATOR --- ---
    No já teď doufám, že si CYF zachrání pověst v Last Tycoon :) Na to se těším hodně.

A Tsui Hark natáčí novou Bělovlasou nevěstu a obsazení vypadá taky moc dobře, tak snad aspoň nějakou radost mi udělají :DDD
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Já měl s Assassins taky hroznej problém... asi za to zčásti mohl kostrbatej AJ překlad titulků, ale prostě... Po celou dobu těžký nezájem o postavy...a druhej den jsem o něm nevěděl. Tak jsem rád, že nejsem jedinej "divnej" :)
    HATOR
    HATOR --- ---
    ULRIK: Jo tak, tak to samozřejmě jo. Už tu bylo všechno možný, tak oprášíme i WCH. Tak snad se teď budou všichni věnovat koňskému tanci, nebo co to v tý Koreji mají za zábavu, a začnou natáčet něco normálního. Pravda, na Grand Masters jsem docela zvědavá :)

Jinak jsem se hrozně těšila, Chow Yun-Fat jako Cao Cao - to konečně vypadalo, jako když frantíci natočili Richelieua jako skutečnou postavu a ne panáka z Dumase, ale ... chjo, The Assassins je naprosto příšernej film, doporučuju leda vyhnout se širokým obloukem, i když to má na čsfd ohromný hodnocení :///

Tong que tai (2012) | Zajímavosti | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/320280-tong-que-tai/zajimavosti/
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    uhm...ja mluvim o faktickem fyzickem praktikovani toho stylu,ne filmu :) tedy tam je narust taku, ale zdaleka ne tak velkej a spis jde o velikost produkce :)

ty filmy jsem ofkoz videl a ze to neni jen Yip...ano, vim, par let ho delam :))
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ULRIK: čekni wingchun filmy z osmdesátek...takovej prodigal son (Sammo Hung učící svoji dceru kaligrafii, wing chun jako "octopus style" atd., pecka), descendants of wing chun apod.... myslím, že nárůst o tisíc procent asi ne, spíš zalov ve starých vodách, wing chun není jenom yip man :-)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    Bohuzel, prave ze kvuli narustu popularity i na zapade se zacinaj tocit obcas strasny monstrozity...kde ten WCH ani neni WCH :)
    HATOR
    HATOR --- ---
    MAEDHROS: A nejen :)
    Wingchun fakt frčí už docela dlouho - propaguje ho nejen zlatíčko Biao, ale i Jackie s Donniem - že to teprve teď je jakože hit (asi jako Psy), je jiná. Jen doufám, že se to brzo okouká a klesne to zpátky na normální dívatelnou úroveň.
    MAEDHROS
    MAEDHROS --- ---
    ULRIK: Filmy se točí ostopéro, ale Bai ga jai je u mě (pokud jde o wing chun) pořád jednička...
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    HATOR: To samozřejmě je novinka, myslím ve smyslu postu sportu či umění ve světě...je to nárůst o několik tisíc procent za posledních šest let :) Což samozřejmě souvisí s tím, že se o tom pak točí filmy :) (že ne všechno, co se na západě dělá je vysloveně to, co vzešlo z HK a Číny je něco jinýho, mno...)
    HATOR
    HATOR --- ---
    DARJEEL:
    ULRIK: Jo, ale Wong Fei Hunga natáčejí aspoň tak jednou za pět let, toho Ip Mana je teď moc naráz - a Donnie Yen ohlásil třetí pokračování (musím říct, že z těch nových je to jeho stvárnění teda pro mě asi nejschůdnější, tam bych i pokračování chápala). A wing chun letí už hodně dlouho, to není žádná novinka :)
    ULRIK
    ULRIK --- ---
    DARJEEL: Plus Wing Chun teď celkem letí...právem ;)
    KUKIDE
    KUKIDE --- ---
    EASY917
    EASY917 --- ---
    zdravim, uz delsi doby shanim Crouching Tiger Hidden Dragon v BR kvalite ale hlavne v mandarinstine + cz sub.. prijdemi ze nic lepsiho jeste nenatocili :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    HATOR: to je jak filmy o Wong Fei Hungovi. Těch je tak sto aspoň :-)
    UNREALONE
    UNREALONE --- ---
    MUTHA: mmm to je smutné...trailer vypadal nadějně
    HATOR
    HATOR --- ---
    Nový Lítající gilotiny. Premiéra 20. Bojim bojim, ale moc se těším :)

The Guillotines - Teaser Trailer - Andrew Lau - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=fgt9Y59xRrg

HATOR
    HATOR --- ---
    AKISAN: Další film o Yip Manovi? Proč? Plus další dva navrch k tomu. Jasně, byl obdivuhodnej a všechno, ale ... proč to pořád někdo dření dál. Chjo.

Jinak
    Martial Art flicks to check out in 2013
    http://www.asianmoviepulse.com/2012/12/kung-fu-flicks-to-check-out-in-2013/
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    hmmm!

Wong Kar Wai - The Grandmasters #1 trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=8Ngxn9NzLzs&feature=player_embedded
    HATOR
    HATOR --- ---
    Nový film - Donnie Yen a Nic Tse - sice doteď nepochopím, jak mohli hrát skoro stejně starý kluky v Dračí bráně, ale po Bodygardech a asasínech se na tohle těším :)

Donnie Yen And Nicholas Tse To Reunite In ENTER THE MASTER | Twitch
    http://twitchfilm.com/2012/11/donnie-yen-and-nicholas-tse-to-reunite-in-enter-the-master.html
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam