• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    Jezis ted bych resil spis kdo nam nagrebuje z vhsek filmy do kompu...me uz doma hnijou dalsi pekny flaky a jeste jsem to nevidel:)
    A pak bych zacal resit ty CRIPPLED MASTERS:)
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    JARIN: Tak naky sezeneme:)
    JARIN
    JARIN --- ---
    KRYSA: nemam zadne ftpko, kam bych to mohl vystavit...
    MR_ANDEL
    MR_ANDEL --- ---
    Mam ted doma 2, 3..jeste jsem to nevidel, tak se chci nejdriv mrknout na tu jednicku, ale nevim, jestli to odpoledne vydrzim. Asi se budu mudet uspokojit Drunk mastrem a Rumblem in Bronx...
    Kdybyste ale nekdy to nekde videli, ze je moznost ty jednicky, dejte, pliz, info!
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    JARIN: Kua chlape!!!
    MR_ANDEL
    MR_ANDEL --- ---
    Da se nekde sehnat Police Story 1 ?Nejlepe na videu...
    KRYSA
    KRYSA --- ---
    JARIN: Prosiiiiim nasyp to nekam:)
    JARIN
    JARIN --- ---
    cywe, tak se ke mne dostal film CRIPPLED MASTERS a to je teda mazec ;]
    FAUST
    FAUST --- ---
    MUTHA: co třeba zkusit DC, kde zrada a pomsta obíhá už půl roku, a už půl roku se to tu taky propírá?;)
    DREAMER007
    DREAMER007 --- ---
    FALLIE: Jak kdy... Já bych si to s tebou rád vyměnil....;)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    mam ted ten novej kung-fu film SO CLose, bylo to pekne oddycharna.

p.s. nejsem tu dlouho, dela se tu treba nekdy nejaka vymenu filmu, rad bych doplnil svoji Jackie Chan sbirku a myslim, ze mam taky neco k nabidce :-)
    JARIN
    JARIN --- ---
    hele nemate nekdo film ZRADA A POMSTA, bo jak se to jmenovalo? moc si z toho nepamatuju, ale chtel bych si to pripomenout, protoze to byl pro me snad prvni kungfu film co jsem videl jako malej kluk ;]
    DREAMER007
    DREAMER007 --- ---
    MUTHA: Kolik máš filmů s Jackiem??? Já ho mám nejraději, ale filmů mám jen pár a navíc na VHS...;((((
    MR_ANDEL
    MR_ANDEL --- ---
    Thanx..
    MR_ANDEL
    MR_ANDEL --- ---
    Je to old skool..
    Da se nekde sehnat Police story s Jackiem?
    MR_ANDEL
    MR_ANDEL --- ---
    MUTHA: Me ten Jackieho mistr absolutne odrovnal svym stylem...
    MRD...
    MR_ANDEL
    MR_ANDEL --- ---
    Drunken master je absolutne nejluxusnejsi film, resp. z tech starsich Jackieho filmu. Bozsky relikvii 2 se ale nic nevyrovna.
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    ANAIS: ze vahas, naprosto dokonaly zalezitosti. Jackie Chan je borec, dokud delal v HK produkci

a propos, videl jsem predevcirem Iron MOnkey a vrrrrrele doporucuji. 90%casu se kosi kung-fu a zbylych deset procent pronaseji hlasky typu: Ted poznas Úder Šaolinské Pěsti či toto byl Stínový Kop Naší Rodiny. Žrádlo.

Kdyz jsme u toho stastneho mladi, Jet Li tocil taky genialni kung-fu mlaticky nez presel k tem pozdejsim slabsim kouskum. takovy Legend Of Foy San Yuk či Last Hero in China jsou libové
    ANAIS
    ANAIS --- ---
    ja ted videl Drunken master a The legend of drunken master s Jackie Chanem, a byli to vlastne prvni dva neamericky filmy, co sem s nim videl, a skutecne si u me zvedl reputaci... hlavne ten puvodni Drunken master, to je mazec!
    DREAMER007
    DREAMER007 --- ---
    KRYSA: No jo, ale ten sál by vymlátil jím.....;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam