• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAEDHROSMartial arts & wuxia filmy a seriály - (nejen) Hong Kong, Taiwan, Korea...
    PHEET
    PHEET --- ---
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    a kdy ten vecirek bude
    ANAIS
    ANAIS --- ---
    videl sem Crippled masters a byla to docela bida... bojovy sceny mohli byt mnooohem lepsi...kazdopadne neco tak ulitlyho se jen tak nevidi...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    jo me se blood sport taky libil ale zjistil ze sem ho videl v detstvi nejak od pulky:-)
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    ja si to naramne uzil, videl jsem to pred 10 lety poprve a zjistil jsem, ze, jsem nic z toho nezapomel, pamatoval jsem si to skoro lokace od lokace. nadhera, tohle se uz ted netoci
    WERUSS
    WERUSS --- ---
    ALI_GATOR: *směje se* Byl vskutku bezchybný. A to hudební pozadí tvořené z hýkavého slabikování ku-mi-te, to je práce mistrů. Soundtrack by jistě stál za hřích...
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    Tak ten Krvavý Sport byl včera drsnej. Fakt jsem se pobavil: skvělé hlášky, Vám dám se tvářil úsměvně, triky téměř dokonalé :)
    Navíc podle skutečné události!
    ALI_GATOR
    ALI_GATOR --- ---
    šlo by někde sosnout ONG BAK?
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    jinak sem koukal na hkstars na ong bak a prekvapilo me to ze je to z roku 2002 a do kin u nas se to dostalo az ted
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    ja prave blood sport nikdy poradne nevidel:-) kdyz sem byl malej tak sem videl tak prvnich 10 minut ale uz si to nepamatuju
    FALLIE
    FALLIE --- ---
    Ong Bak je super, trochu neco jineho, thai-box ve filmu jsem jeste poradne nevidel

Krvavy sport je muj vubec prvni martial art film, co jsem videl, nostalgie :-)
    WERUSS
    WERUSS --- ---
    Ano, to je slušné divadlo. Van-Damme tam tuším rozbíjí cihlu přes pět jiných. Rozbije jen tu jednu, pokud se nemýlím. Rozkošné...
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    diky planuju ho skouknout.......ve stredu davaji v TV v noci Krvavy Sport:-)
    WERUSS
    WERUSS --- ---
    PETGRIDUS: Vynikající bojový film.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    videl ste nekdo ONG BAK?
    WERUSS
    WERUSS --- ---
    MUTHA: Dobře, pokusím se. Adresu prosím do pošty.
    WERUSS
    WERUSS --- ---
    STERN: Je mi moc líto, nemám k tomu prostředky.
    Stáhnul to kamarád. Ale vím, že na českých DC HUBech je to k dispozici, tak leda tam...
    STERN
    STERN --- ---
    WERUSS: A muzes to nekam nasypat?...sice uz zase muzu stahovat ale seedy jaksi nejsou:)
    WERUSS
    WERUSS --- ---
    STERN: Výborné, díky. Jen škoda té kvality.
    STERN
    STERN --- ---
    MUTHA: Jo voe musim pockat do prvniho...zjebanej limit:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam