úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
AGIBA
reference:
+96
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
aktivní : 2 inzerát
Hledáme : 4 inzerát
nabízím
Hledáme pracanta na aktivní telemarketing
type: brigade-work / one-time job
Potřebujeme obvolat minulé klienty - prac.doba podle vás, 80 Kč na hodinu+odměny, zkušenosti nutné!
Do naší realitní společnosti hledáme člověka na brigádku/dohodu o provedení práce.
Jedná se o obvolání starých klientů a připomenutí naší firmy+nabídnutí našich služeb. Už jsme tu na tu jednu holčinu měli/máme, ale nechodí a neodpovídá na telefonáty, a my potřebujeme někoho aktivního a spolehlivého. (dle předchozích zkušeností preferujeme radši nějakou slečnu/studentku)
Jde o velké množství klientů a v případě spokojenosti na obou stranách můžeme nabídnout i jinou náplň práce, aby to nebylo moc streotipní.
Je ale potřeba, aby měl zájemce už nějaké zkušenosti z telemarketingu, tzn. něco někde po telefonu nabízel a ne jednou, spíše v rámci měsíců.
Telefon a prac.místo samozřejmě dostanete (Praha, Korunní) a krom platu 80 Kč na hodinu je slíbena odměna za získání klienta.
Nemá asi cenu popisovat potřebné vlastnosti, kdo už se někdy telemarketingem živil, určitě ví, co a jak. Ale našla jsem podoný inzerát na jobs, tak kopíruju.
V případě zájmu mi prosím napiště na repkova@bonusgroup.cz, pošlete CV a pár vět jako info o vašich zkušenostech. NEpište mi prosím sem na NYX.
Inzerát:
Vaším úkolem bude:
- aktivní telefonování (90% pracovní náplně)
- telefonické kontaktování minulých klientů, domlouvání obchodních schůzek
- zpracování a zakládání údajů do tabulky (10% pracovní náplně)
Požadujeme:
- přirozenou inteligenci, výborné komunikační dovednosti (bez vady řeči)
- uživatelskou znalost práce na PC (Excel)
- orientace na klienta a úspěch – „tah na branku“
- spolehlivost, pečlivost a proaktivní přístup
- chuť neustále na sobě pracovat a vzdělávat se
Nabízíme:
- příjemné pracovní prostředí v centru Prahy
- plat od hodiny + výkonnostní prémie
- nástup: ihned
AGIBA
---
---
10:05:33 2.3.2011
bohuzel ne..ke vsemu uz mi prislo dost nabidek, tak prozatim to tu uzaviram. Diky vsem zucastnenym! V prubehu dne se ozvu!
BIGG23
---
---
19:45:52 1.3.2011
škoda, mám zaměstnání ve vodafonu, takže můžu jen o víkendu. Je možné se nějakým způsobem domluvit?
AGIBA
---
---
17:39:23 1.3.2011
vikend bohuzel ne...
BIGG23
---
---
17:21:05 1.3.2011
Je možné pracovat o víkendu?
AGIBA
---
---
16:18:15 1.3.2011
ano, presne tak, samozrejme pokud neuvidime, jak telefonista sedi pul hodiny z toho nafacebooku :)
CLOWNZEPPA
---
---
16:11:23 1.3.2011
Těch 100kč to je fixní plat na hodinu?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam