úvod
témata
události
tržiště
tržiště
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
autor inzerátu
MATOUCH
reference:
+3
Inzerát již není aktivní, ale našli jsme jiné inzeráty...
Sháním : 4 inzerát
nabízím
Sháním společníka, provozního
pitbike arena
Vybudoval jsem dráhu na skorovlastním pozemku 5000m2 pro pitbike a chtěl bych tam dělat teambuildingový akce s občerstvenim půjčování pitbike, atd. . .Hledám někoho energickýho co se třeba trochu vyzná v motorkách, reklamě ..... shánění firem, starání se o obchod s moto doplňky, občerstvení při akcích a tak všeobecně. Někoho kdo nerad stereotyp, chtěl by dělat něco atraktivního co může být supr na peníze a přitom je to punk. Celý jsem to zatím dělal skoro sám, ale někdy by se druhej člověk hodil co dokáže i věci realizovat nejen vymyslet. Celej projekt je už skoro hotovej zainvestovanej a připravenej, zbývá už jen pár drobností a můžeme to rozjet. Jenže jsem ještě zaměstnanej a nemám na to uplně čas. Zajímaj mě ambiciozní a pracovitý lidi se svym autem, co chtěj něco dokázat, co maj nějaké výhodné kontakty, spousty známých a tak... prostě někoho jako já před 8mi lety :) Odepíši jen těm co nenadělej 10 hrubek ve větě. Napište mi něco o sobě do pošty. Punkáči a zewlové sory, tahle pozice už je obsazená mnou .)
TETA_JELENA
---
---
14:50:12 25.3.2011
moc pekny, nebyt na matersky, tak do toho jdu. uz se mi stejska po organizovani podobnych veci :)
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam