• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    THE_MIRACLEKlub slusnych ridicu z nyxu - děs a hrůza na českých silnicích... :-(
    Tato diskuze je věnována všem, kteří si uvědomují, že slušnost na silnici je velmi důležitá. Nejde o to striktně dodržovat pravidla, jde o to u řízení myslet! Zároveň také těm, kteří pomáhají zachraňovat lidi a odstraňovat následky dopravních nehod.

    Kdo si myslí, že je výborný řidič, a že se mu nemůže nic stát většinou dopadá nejhůře.

    Stop parkovacím zónám v okrajových částech Prahy




    "Provozovatel vozidla zajistí , aby při užití vozidla na pozemní komunikaci byly dodržovány povinnosti řidiče a pravidla provozu na pozemních komunikacích stanovená tímto zákonem."

    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WARSHEEK: od ty doby jsem to nezaznamenal, ale samozrejme to nevis nikdy 100%, ja u okna na hlidce nestojim 😁
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    DANYSEK: Takže jsi to s ním na místě řešil a zjistil jsi, že je to, jak píšeš, arogantní hulvát, kterej se s tebou bavit nebude, chápu. Jenomže to z tvého příspěvku zřejmé neni. Hele a po tom co to šel vysvětlovat na služebnu, přestal tou jednosměrkou jezdit?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    WARSHEEK: a nejaky navrh reseni? ;-) rad si rozsirim obzory, jak to jinak resit s arogantnim hulvatem, co povazuje jizdu jednosmerkou v protismeru za svy pravo a kde on natvrdo argumentuje, ze mi do toho vubec nic neni...? :-) a neni to zadna socka, tech par kapek za benal navic ho nezruinuje, maximalne ho obtezuje krouceni volantem...
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    WARSHEEK: Kdo se uráží? Já se spíš vysmívám :)

    Tak především žiješ v bublině ve který je s níže jmenovanýma řidičema nějaká řeč - to bude větší problém ;)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    RALI: Protože prý nelze rozšířit na tři pruhy, dokud na jihu nenavazuje D0/511. A ta je "už brzy" nějakých dvacet let. (Ok, včera se u Dubče objevily první jarní bagry - tak mooožná, v třetí dekádě třeba, že by?)
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    ADAMIRA: Já prostě žiju v bublině, kde je oznámení/nahlášení/udání až to nejposlednější řešeni. Chápu, že to tak jiní mít nemusí. Rozhodně bych se kvuli tomu neurážel.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Když udělám úkrok vedle z týhle hloupý diskuze ve který jsou lidi co píčujou rukama když prorážej v protisměru určitě ochotný k diskuzi na téma dodržování předpisů a slovo "udal" nemá vůbec pejorativní nádech - proč by měl proboha někdo někoho poučovat a proč by měl někdo někoho poslouchat?

    Jako já chápu, některý z vás sem evidentně přišli ze Somálska kde prostě silnější pes mrdá a zákon a jeho dodržování je pro Vás cizí konstrukt, ale proč bychom to měli my, středoevropští civilizovaní běloši příjmat za svý?
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    ADAMIRA: Já ani ty toho člověka neznáme, takže je sice možny, že je to hulvát neschopný diskuse, ale taky to tak vůbec být nemusí. Pokud Danysek píše, že soused píčuje, nemusí to nutně znamenat slet nadávek na jeho adresu. Mohlo to být třeba jen rozhazování rukama za volantem, nebo co já vim. Já si žadný scénář nedomýšlím a proto jsem se zeptal, jestli došlo i k pokusu o jiné řešení. Bohužel slovo udání vyvoláva kontroverzi aniž bych ho chtěl použít jakkoliv pejorativně.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    WARSHEEK: Určitě to mělo cenu, člověk kterej na tebe píčuje když je v protisměru že mu ty (ve správnym směru) neuhneš je stoprocentně velice kvalitní diskuzní oponent na téma dopravní předpisy, kterej si určitě každýho vyslechne a pak uzná ž udělal chybu a už se toho příště nedopustí. A Danysek týhle příležitosti ke kvalitní diskuzi nevyužil a UDAL HO, vrrr vrrrr hur dur, gestapu (!!!), vrrrr StB!!!
    WARSHEEK
    WARSHEEK --- ---
    DANYSEK: Zkoušel jsi to s ním řešit jinak, než jsi ho udal?
    RALI
    RALI --- ---
    ja spis nechapu, proc to tam neni legalne namalovany...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: no, ja kdyz takhle kdysi poslal oznameni na "souseda", co si jednosmerkou v protismeru zkracoval cestu a jeste picoval, kdyz jsem jakoze kousek necouvnul, kdyz on hodlal takto projet... tak par fotek z kamery datovkou to vyresilo... vylet na sluzebnu si udelal jen on sam :)
    SPM
    SPM --- ---
    DANYSEK: ty zas pak budou zvát ještě k osobnímu podání výpovědi, ne? :-D

    FRIZER: policajty chytat jsem tam teda ještě neviděl nikdy... zato jsem kolikrát viděl, že tam policajti i byli, auta lítali za nima, okolo a bylo jim to fuk. Jinak ano, jedni dementi lepší než druzí. První část sice nejede odstavnym pruhem, ale snaží se mermomocí dostat hned do levého a pošlou to klidně půl centimetru přes plnou čáru pod kamion, který je v tu chvíli ani nevidí (toho jsem měl dneska zrovna před sebou, ale na poslední chvíli cuknul). Druzí debilové ze severu se snaží mermomocí dostat z levého do toho odstavného, kličkujou pod kamiony, nevidí co jede za nima... nebo ještě lépe to tam rvou už přes tu zebru na začátku, jak se připojuje ten sjezd z D11. Takového už jsem taky potkal, ten připojovací pruh zrovna stál až o kus dál, takže ~70km/h na tachometru a ze zebry mi pod auto vlítnul debílek, co se tam zrovna rozjížděl...
    FRIZER
    FRIZER --- ---
    SPM: Jj, tam je to libovy. Uz jsem tam videl policajty za mostem chytat...ale i nejaky faro pod kamionem. Magori to chtej obcas z levyho poslat do odstavaku ale nepocitaj s dalsima frajerama co tam jedou.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: to spis chce posilat na benga a ne zamestnavateli
    SPM
    SPM --- ---
    DANYSEK: což se stejně nejspíš nestane. Když jsem napráskal toho idiota od městských služeb, co tím pruhem letěl s náklaďákem a vlekem, na kterém měl kontejner městské policie (asi kancelář na odstavné parkoviště), tak jsem dostal odpověď, že s řidičem zahájili kázeňské řízení a blablabla. Takže mu možná sebrali nějaké osobní ohodnocení, pokud vůbec a jede se dál. (Nicméně... alespoň mi odpověděli a něco šetřili no)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    SPM: stacilo by jim za podobny veci ridicak odebrat... s tim, ze obnovit ho rovna se za par let zacit od nuly.
    SPM
    SPM --- ---
    Další řidič profesionál. Že si hromada držitelů řidičského oprávněné plete odstavný pruh na D0 v úseku mezi D11 a sjezdem na počernice s rychlým pruhem pro frajery je každodenní kolorit. Tenhle týden v tom odstavném pruhu probíhá nějaká práce na silnici, asi tam sekají trávu nebo co. Pruh je zahrazenej kuželama a běhají tam oranžové vesty. Asi ve snaze přežít vzali DVA vozíky s omezením rychlosti a postavili je přesně doprostřed toho odstavného pruhu. Nicméně ani to nezabrání bandě kreténů ty vozíky natěsno objet a letět tím odstavným ~70km/h na oranžové vesty. V čele s autobusem MHD, ve kterém sedí lidi. Upřímně bych tomu kreténovi přál, aby v tom pruhu píchnul a až vyleze, aby to do něj druhej dement s autem narval.

    MISO
    MISO --- ---
    GLOBETROTTER: Jozo Raz je dozivotny kokot, is all
    GLOBETROTTER
    GLOBETROTTER --- ---
    Od sousedů:
    Zpěvák Ráž srazil cyklistu. Nezastavil, aby ho lidi nefotili | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/jozo-raz-nehoda-cyklista-srazil-cyklistu-slovensko-bratislava_2406121047_ako?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam