• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ENDERDiablo 4 - puvodni nejsledovanejsi Diablo klub na NYXu.

    Vitejte v původním a nejsledovanějším DIABLO klubu na NYXu.

    Naši veteráni Vám jistě poradí nejlépe!


    discord.gg/k2489PfTN6

    rozbalit záhlaví
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    Ty Uber uniq padají už jak na běžícím pásu nebo mám mít radost ze mě padl první? (Starless skies ring) :-)

    Chodili jsme Uber Duriela a dobré hromady unikátek (k ničemu). Občas vtipné situace když nám všem padl 4x stejný amulet najednou atd.
    BARTUC
    BARTUC --- ---
    LAHINO: je to desne zavisly na tom, jakyho bosses potkas. Ja mam v pitu 101 rozdil v killu jednotlivych bossu treba 7 minut :-D
    NESS
    NESS --- ---
    LAHINO: Muzes zkusit tuhle variaci s leapou misto wratha https://d4builds.gg/builds/0704c20f-68a7-49ed-97da-fc51454a9906/?var=2 rozdil je v tom ze budes skakajici jezek, jinak ono dost zalezi na tom jakeho bosse tam potkas. Kolikatka pita ?
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Zdravim, mam otazku do plena. Idem frenzy thorns barbara a mam problem s Pit bossmi, kde proste nedavam bossa do casoveho limitu, aj ked prejdem pitom. Co vsetko procuje thorns? Docital som sa, ze by to mala procnut kazda direct damage, okrem veci co maju damage over time. Ale pri tych bossoch v pite mam pocit, ze vela ich spellov mi proste neprocuje nic im nebere...neviem ci robim daco zle ja, alebo co sa deje. Sere ma to vcelku, lebo inak ma ten build bavi. Pre info, idem tento:
    Thorns Barbarian Endgame Build for Diablo 4 (Season 4) - Icy Veins
    https://www.icy-veins.com/d4/guides/thorns-barbarian-build/
    NESS
    NESS --- ---
    Jo bude akce March of the Goblins - June 6-13

    Celebrate Diablo's Anniversary with March of the Goblins in Diablo 4 and Diablo Immortal - Wowhead News
    https://www.wowhead.com/diablo-4/news/celebrate-diablos-anniversary-with-march-of-the-goblins-in-diablo-4-and-diablo-342212
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Jo jako samotny loot myslim fajn, od urciteho okamziku hlidas jen GA, tzn jeden stat, dopy s 2-3GA jsou dost minimalni a v 90% totalne na prd, takze si staci pamatovat co je pro tebe ten dulezity GA, pripadne s cim jsi se schopny smirit. Takze to filtrovani je celkem svizne, jedine na cem se pravidelne zaseknu jsou unikatky kde od oka nejsem schopny poznat co je lepsi :-)

    Postavu i s alternativnima basema je mozne zabalit do inventu (unikatky a univerzalni base nepocitaje), tzn oproti predchozim sezonam je to pomerne dobre, ne ze bych problem s mistem neresil, ale pri rozlozeni truhly, 1 zalozka na matro, 1 a 1/2 na unikatky, 1 a 1/2 zalozky GA pro barba, mam 2 taby volne, jeden nechavam trvale na loot a tu druhou nechavam pripravenou pro alternativni chary, kterym tam vyleju invent v okamziku kdy do nich skocim a kdyz odchazim tak jim to zase nabalim, takze jsem schopny fungovat i s 5 charama a pritom mam relativne volnou truhlu.

    Ten presun aspektu do kodexu hodnotim jako jasny uspech, ted tam jeste nekam presunout matro na vyrobu, nebo zvednout pocet kusu na slot, nejlepe na neomezene a bude to jeste lepsi

    Co je trvaly provar jsou oboly 2.5K je porad malo, nechapu proc to neni neomezene, nebo tam nedaji aspon 10K

    Jo co je nove fajn je zmena premenovani MW matra, je levnejsi a jde to pokusech uz zadne otravne kesky proste nakliknes kolik chces a je to, moc nerozumim proc to tak nebylo rovnou :-)

    A gemy nakonec uz jsou "pomerne" OK, stacilo dojet opakovane wolfy, dojet par charu na max a uz je toho v poho. :-)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Já to zatím beru pozitivně, krom brick při temperingu.
    Ale to je tím, že to nepřeháním a nepushuju a stejně jak dolevelím na 100, tak hned už koukám za pár dní na jinou postavu.
    Pro casuala je to super. Nemusím hlídat žlutý a lege se líp hlídají se třemi staty.

    Ale pro endgame chápu tu frustraci, to musí být na palici :(
    NESS
    NESS --- ---
    Nejak nevim co si mam myslet o MW a temperovani, vcera sem protocil cca 2K matra3 a k tomu utratil jen za resety MW neco pres 250M, podle me to je ted ve stavu jako byl enchanting v S1-2, tzn nesmyslna cena kterou je treba snizit a total random drop, tech 5M za reset MW je ulet, nejenom ze prijdes o MW matro ale jeste vyplaznes 5M, jako pokud to resetnes jednou tak asi ok, pokud jeden predmet resetnes 20x tak uz je to nekde jinde, je to neskutecne o stesti, jen ten prvni kritak na 4 levlu sem trefoval u jedne zbrane na 16 pokus a to je 1 z 5 moznosti co tam muze spadnout. Po tomhle maratonu si rikam ze pokud tam dostanes 1 z 3 tak je to dobry, pokud tam dostanes 2 je to zazrak a 3 tam nemas sanci dostat, pokud nemas kliku uplne z pr.., jako mozna ze to je realne absolvovat u jednoho prdmetu, ale fakt to neches absolvovat na 4 zbranich, asi je jepsi to vzit ajak to prijde, pokus o perfektni stat te muze stat vsechno matro a prachy co mas a pritom to muze byt uplne k prdu.

    Temperovani je uplne jina kapitola, dokud nevyresi brickovani predmetu tak je to ruleta, ten figl s nastackovanim failu nefunguje, skoro bych rekl ze to je uplne random, zadny counter/logika tam neni a to ze neco natocis na jednom predmetu nijak neovlivni co padne na druhem, ale jako pokus dobry (zatim rekord 8 failu v rade) :-) Jedu ted zbrane a tam je to pokazde 1z4 , pricemz ty 3 jsou neprijatelne, vcera sem mel radost kdyz jsem na mecak s 3xGA natocil prvni temperu na 1 pokus a pak jsem to druhou temperou bricknul v nasledujicich 6 pokusech

    Sni nechci videt co je vsechno schovany za tim gearem cim se flexi youtuberi, pokud nemaji fakt kliku tak zatim musi byt neskutecne matra/goldu :-)

    Jo a na grandpapa je porad mozne natocit kritak na neznicitelnosti, udelat 4/8/12 aniz by se zvednul nejaky "viditelny" stat :-)
    NESS
    NESS --- ---
    Co se tyce styg stonu, bohuzel neplati ze cim vyssi tier tim vyssi sance, nejrychlejsi cesta jsou wolfove, beham ted Pit101, prijde mi to jako optimalni cesta cena/vykone, sem schopny za 1 holy bolt vybehnout 3 pity a od te doby co si delam carky za probehnute pity mam 0 styg stonu a to jsem zabehl 32x Pit101, pomerne dost marne, taky jsem zjistlit ze rychlejsi nez bojovat sharpshootra, je resetnout dung, normalni bosove me killnou vyjmecne sharshooter pravidelne, navic je ten boj zbytecne natazenej tim jak mi porad mizi a ten jeho mechanikam je nutne se dusledne vyhybat pak IK i pori plnem zivotu a to mam cca 70K HP, normalni dung mam cca kolem 5-6 minut s sharpshooterem 8 a to mam stesti
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    NESS: jako láká mě to. Supporti jsou moje nejoblíbenější specializace z D3. Bývá to i zábavné a zrovna ten druid to pěkně umí házet mobky na hromadu, to by mohlo být dobre :-)

    Ale to bylo možná tím, že to bez supporta v D3 nešlo v partě a když to člověk uměl tak nemusel mít top gear a mohl hrát s kýmkoliv. Já v partě moc nehraju ale baví mě to a navíc ten levelling je tak rychlý že mi to i smysl dává i tady.

    Prsten mám :-) Asi hlavně díky tomu salvage do kodexu. Jinak bych ho vyhodil :-) jako teď sem čekal na stormchaser aspect asi do 60lvl. Ale jak říkáš, při množství legendarek u mařeny a target farming je 275lvl fakt hodně :-) ..ikdyz je to ring only no
    NESS
    NESS --- ---
    MAESTRO_007: Nope, ale pokud se do toho pustis tak napis jak to dopadlo.

    Jinak Bold je celkem bezny s ohledem na objemy lege co se v hlt u maren toci, v S1 to byl problem ale pak se to postupne usadilo :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    WOLFBANE: zrovna jsem se díval na support druida že bych zkusil a má tenhle aspect. Divil jsem se že ho ani neznám :D tak už vím proč :-) ...jdu točit ringy za oboly už s předstihem radši.

    Hráli jste stím support druidem někdo v partě?
    WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    konecne mi padl bold chieftain aspect. trvalo to pouze 275 lvl na trech barbarech. :D
    NESS
    NESS --- ---
    To sou zase triky, aneb jak nebricknout predmet pri tempere https://www.youtube.com/watch?v=zjDSlJKOqNo vzit random predmety rolovat je v rade temperou, nabrat nekolik (3-5) failu a pak vzit predmet co chces rolnout a zkusit stesti, jelikoz prvidelne brickuju predmety s 3GA tak to priste zkusim
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    NESS: Super Diky
    LIQUIDFREAK: Tak mi ji pak hod :-))
    NESS
    NESS --- ---
    LIQUIDFREAK: Tuska si nech, vcera mi jich padlo 8 po sobe tak jsem si jednu nechal :-)
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Jo a zapomel jsem na bolda, mysleno aspekt, samozrejme :-))
    NESS
    NESS --- ---
    KALTY: Tady mas varianty co sem si udelal, zacal bych s bashleapou s DD pokud prechazis z dablswingu https://d4builds.gg/builds/0ad29073-a154-49c3-bf9e-d2e897c1f4db/?var=0 pak bych presel bych na Bash leap a pak na cisty bash, paragony jsou tam schvalne pro glyphy na 1

    pro pit100+ mam potom tyhle varianty https://d4builds.gg/builds/a551d6b5-b7cc-44d4-b3ef-282a41977f7c/?var=0 pokud ti je neco nejasne ptej se :-)

    Jako jo schazi mi tam jeste bleedbash, to mam jinde :-)
    CUZMAN
    CUZMAN --- ---
    LIQUIDFREAK: v poho kde ti padla asi v tom nmd vid? :-D
    KALTY
    KALTY --- ---
    NESS: jo vlastně. Já jen že jsem je čekal dříve ty aspekty. Jel jsem 1-35lvl v Helltide a furt je nemám.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam