• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARA_ONLY_ONEHBO Max
    https://www.hbomax.cz/

    Tipy na filmy a seriály dostupné na HBO Max.
    rozbalit záhlaví
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    ...a tedy jenom za dnešek už třetí reklamní email :(
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Tak já jí hledal, abych věděl jestli se na to mrknu večer :)

    Ale očividně je Max ještě rozpracovaný - ráno třeba u nějakého filmu (Equalizer 3) byl normální obrázek (v angličtině) a teď je tam náhodně obrázek asi v chorvatštině nebo co...Pravičnik 3, Zadne Poglavje. U ostatních filmů vidím většinou v angličtině nebo v čestině :)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    CAIDEL: Vole máš makat a na filmy čumět večer! :)))
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    FRK_R23: Tak ráno ještě nebyla. Hledal jsem jí tak třikrát.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Dune 2 tam je

    THINWHITEDUKE
    THINWHITEDUKE --- ---
    U těch pěti, sedmi věcí, co jsem kontroloval, mám normálně angličtinu, druhá Duna mi po otevření webu zabírá skoro celý prohlížeč.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    QUANTI: Last of us měla tak tragickej dabing, že jsem ho prostě nedala :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Mňo, spíš koukám na ty upravené cenové podmínky (AKA zdražení of course) a taky mě sere, že v emailech co posílali jako reklamu byla celkem jasně ukázaná Duna 2 a samozřejmě tam ještě není (ani v přípravovaných).
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QUANTI: Mám OS i stránku v angličtině a u těch tebou jmenovaných skutečně chybí anglická zvuková stopa. Tak snad je to jen nějakej fail po rebrandingu a ne trvalý stav.

    Onehdá jsem s dětma koukal na Indiana Jonese v češtině a bylo to utrpení :))
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Ok, tak sorry za paniku, zjevně to zmizelo jen někde (tam, kde to mám rozkoukané, ofc). Euforie je taky v originále, a některé další... Ale stejně mě to sere.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Hele zkoušela jsem Breeders i Great, všude byla normálně angličtina, po rebrandingu zmizela. Možná je to tím, že mám operační systém česky - nikde jsem nenašla možnost přepnout jen appku do angličtiny.

    Teď jsem mrkla třeba na Last of Us, tam angličtina je, tak fakt nevím. Ale rozhodně minimálně někde původní znění zmizelo :/
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Hmm ale třeba u reality show Hogwarts Tournament of Houses angličtina není

    ASYD
    ASYD --- ---
    QUANTI: tomu neverim
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QUANTI: Zkusmo jsem pustil první díl GOT a je to anglicky

    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    QUANTI: WTF? Na seriály moc nekoukám, týká se to i filmů?
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    Kokoti!!! Max mě teda rozpálil doběla.

    Seriály, které jsou i v češtině, jsou s dnešním přechodem na Max JENOM v češtině. Originální znění je v čudu. Psala jsem na podporu, jestli se posrali. Pokud je to feature a ne bug, ke konci zúčtovacího období mizím. To nemůžou myslet vážně.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    TRISSIE: já jsem ten kód vypla 🙈 děti jsou spořádaný a do profilů nám nelezou. Respektive lezou, protože V teď koukal na Malýho Sheldona a to z nějakýho důvodu (no, jako asi chápu, ale... :D) na dětským profilu nešlo, tak jsem mu dovolila používat můj, nic mýho si nepouští, nezajímá ho to :))
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    je to teda mimo HBO, ale nevíte, jak má fungovat to placený sdílený účtu?
    my máme HBO, Disney a SkyShowtime, jednu sadu přihlašovacích údajů maj naši. ani ve finále nemám problém jim to platit (jsem hodná dcera a radši ať koukaj na seriály, než číst diskuse na novinkách), ale hlavně ať to funguje nějak rozumně a jednoduše...

    a k HBO, pevně doufám, že v rámci té změny vyřeší ten absolutně dementní způsob přepínání mezi dětskými a dospělými profily! všechny ostatní stanice to maj na dvě kliknutí + zadání kódu, jen u HBO člověk sedmkrát potvrzuje, že opravdu chce zadat kód, a že tohle je ten kód, který zadat chtěl.
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    QUANTI: jasny, ja bych to ted stejne asi vyuzival kvuli house of dragons a mozna LOH, pokud bude jejich nabidka prenosu v necem bohatsi nez linearni vysilani eurosportu. dal se uvidi dle nabidky. pokud mi zachovaji 4k a nezdrazi to dramaticky moc, asi budu ty platby dal tise tolerovat bez toho, abych to realne vyuzival. plus uvidim, co sdileni uctu, protoze vic na to asi koukaj segriny deti nez my doma.
    QUANTI
    QUANTI --- ---
    SPLIFFBOY: přiznám se, že nevím. Asi si to zatím nechám a uvidím, co taky jinýho :D výhledově plánuju zrušit i s tou doživotní slevou a 1-2 měsíce za rok si to případně zaplatit ve 4k.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam