• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    WOODMAKER: you sweet summer child
    Však sa odozvy nedočkáš ani v tomto klube, ešte aby niekto čítal či riešil nejaké hlásenia
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUSINDA: Ano :) (na tu druhou :))
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    LUSINDA: nejde. a nebude to lepsi.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    NELLAS: ano je na první, nebo druhou otázku? 😅
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    LUSINDA: Ano :)
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    Existuje nějaký způsob jak nevidět příspěvky konkrétních uživatelů jen v jednom klubu? Nebo si je musím dát do ignoru a nevidět je vůbec?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    a kdyz nekdo ty dikobrazy posila a je nahlasen, je pak zabanovan? Je nekde napsane, kam to hlasit?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    RAINBOF: jak to cely vidím trosku jako histerii.

Ja to trošku vidím tak, že človek, čo sa do neskorej dospelosti nedokázal naučiť, ako sa píše hystéria, stráca morálne právo mudrovať o čomkoľvek zložitejšom.

A navyše je debata o voliteľnej funkcii, ktorá by tvoje "legitimni veci" absolútne nijak neovplyvnila.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RAINBOF: že to říkáš zrovna ty.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KID_MCHUTT: Hele ja ti to preju. Verim, ze jednou se naucis cist i delsi texty.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    KID_MCHUTT: Hlavně tam není nic složitého na implementaci, option pro poštu v nastavení už je, a v template pro generování pošty je to taky, stačí přidat druhou možnost do obojího…

[NAVARA @ nyx :: pripominky uzivatelu] + [NAVARA @ Odlov NYXprasat]
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    IDLE: Dá se použít tento css třeba do custom style script a pak se všechny obrázky na nyxu automaticky přizpůsobí na nejvýše 95% velikosti okna.

Ale to není nic pro běžné uživatele a proč to není součástí standardního skinu nyxu netuším…
    Místo toho máme resizování obrázků, které ani nejsou proklikem na původní originál (vhodné např. pokud obrázek byla nudle comicsu přes několik obrazovek).
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RAINBOF: tak ještě jednou, pro pomalejší - volitelný checkbox, unchecked by default, který ti ze všech obrázků, které ti přijdou do pošty, udělá link. Nemusíš ho používat, ale budou tu lidi, co ho používat budou. Tvoje práva ohledně posílání pošty mimo přátele tím neutrpí, jediný, kdo by tím mohl trpět je Nyx, který by to musel implementovat.

A případní posílači dickpiců, ale to je jejich problém - takže pokud neposíláš dickpicy, nemusí tě to vůbec trápit.

A asi ta prosba nějaký důvod má, jakkoliv tě míjí.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KID_MCHUTT: jak to cely vidím trosku jako histerii.

Dickpicky se posilaj postou a kazdej je muze videt. Ovsem ve vetsine pripadu se posilaj postou uplne normalni veci. To nejakou funkci ktera chrani mensinu ktera o to az tak nestoji nevyresis, naopak poseres mraky jinych veci na ktery jsou lidi zvykly (se podivej na ucast v auditku odlov nyx prasat).

Podle me je delikventy lepsi spis omezit nez se pred nima schovávat.

Schovat obrazky v poste? Jsem proti pouzivam je na legitimni veci
    Jsi proti ? Jsi cilovka dickpicku ? No nejsi.
    Hajis nekoho konkretniho ? Spis ne.

A o tom je muj postoj. Dalsi pohled je, muzsky a zensky svět neni stejny. Diky tomu jakakoliv domenka na dopady dickpicku do posty stran nas muzu je jen domenkou a je fuk jake je muz orientace ci vyznani. Tohle by mely vznest uzivatelky.

Ovsem to zda se mi v poste prestanou ukazovat vsechny obrazky uz je problem vsech.

Z toho mi vyplyva ze jedinec co tohle ma zapotrebi by mel mit napr vypnutou moznost psat postu lidem mimo pratele. Protoze i moznost si preventivne vypnout obrazky je proste snizeni komfortu protoze pak na tech 99/100 obrazku bude muset klikat aby se to obevilo.

Kdyz nad tim přemýšlím tak ciste subjektivne, pokud by nekoho dusevne rozbil dickpick v poste, tak klikani na obrazek aby se ukazal je spis trest pro obet a udrzovani ve strachu.

A co na to zeny/divky a cilovka obecne ?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    RAINBOF: já si nestěžuju na tvoje konkrétní péro, to byla otázka (a spíš k zamyšlení, než k odpovědi), já to svoje nikomu neposílám a doufám, že mi nikdo svoje posílat nebude.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    KID_MCHUTT: těžko rict jsi první kdo si stěžuje
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    NYX: Stačí fotka na výšku, na širokoúhlém monitory už je to na skoro 2 obrazovky scrollování.
    IDLE
    IDLE --- ---
    NYX: Když je to focené na výšku a já mám široký monitor, tak z toho obrázku fakt nic nemám.
    NYX
    NYX --- ---
    Obrazky se uz ted zmensuji na sirku obrazovky, ne? To je nejaka uzka nudle?
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    Čo trebárs checkbox na prevádzanie obrázkov na linky naprieč celým Nyxom, v pošte aj v kluboch?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam