KID_MCHUTT: jak to cely vidím trosku jako histerii.
Dickpicky se posilaj postou a kazdej je muze videt. Ovsem ve vetsine pripadu se posilaj postou uplne normalni veci. To nejakou funkci ktera chrani mensinu ktera o to az tak nestoji nevyresis, naopak poseres mraky jinych veci na ktery jsou lidi zvykly (se podivej na ucast v auditku odlov nyx prasat).
Podle me je delikventy lepsi spis omezit nez se pred nima schovávat.
Schovat obrazky v poste? Jsem proti pouzivam je na legitimni veci
Jsi proti ? Jsi cilovka dickpicku ? No nejsi.
Hajis nekoho konkretniho ? Spis ne.
A o tom je muj postoj. Dalsi pohled je, muzsky a zensky svět neni stejny. Diky tomu jakakoliv domenka na dopady dickpicku do posty stran nas muzu je jen domenkou a je fuk jake je muz orientace ci vyznani. Tohle by mely vznest uzivatelky.
Ovsem to zda se mi v poste prestanou ukazovat vsechny obrazky uz je problem vsech.
Z toho mi vyplyva ze jedinec co tohle ma zapotrebi by mel mit napr vypnutou moznost psat postu lidem mimo pratele. Protoze i moznost si preventivne vypnout obrazky je proste snizeni komfortu protoze pak na tech 99/100 obrazku bude muset klikat aby se to obevilo.
Kdyz nad tim přemýšlím tak ciste subjektivne, pokud by nekoho dusevne rozbil dickpick v poste, tak klikani na obrazek aby se ukazal je spis trest pro obet a udrzovani ve strachu.
A co na to zeny/divky a cilovka obecne ?