• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    VANEK
    VANEK --- ---
    Parser HTML v příspěvcích začal zahazovat atribut img align? Další změna k horšímu...
    Top, bottom, middle:
    TOMMY69
    TOMMY69 --- ---
    ELIDOR: Ale muselo by to být jen u Novinek, protože u dost zpravodajských serverů se takto odemyká premium.
    VANEK
    VANEK --- ---
    ELIDOR: Před rokem a půl to NYX prohlásil za fičuru, ale co já vím, třeba umíš líp prosit než já.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    nyx prosim, mohl bys orezavat v url u novinky.cz vse za znakem # vcetne toho?
    nyni to uz neni jen zbytencne dlouhe, ale prestal se zobrazovat title

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-sest-stovek-afghancu-cekalo-na-slibene-premisteni-do-nemecka-uz-to-neni-zadouci-vzkazuje-jim-nyni-berlin-40553170#dop_ab_variant=0&dop_id=40553170&dop_req_id=JeLPFhsvrXP-202512142200&dop_source_zone_name=novinky.web.nexttoart

bez toho to funguje:

Šest stovek Afghánců čekalo na slíbené přemístění do Německa. Už to není žádoucí, vzkazuje jim nyní Berlín - Novinky
    https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-svet-sest-stovek-afghancu-cekalo-na-slibene-premisteni-do-nemecka-uz-to-neni-zadouci-vzkazuje-jim-nyni-berlin-40553170

děkuji
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    FRK_R23: NAVARA: obe dvě ty myši mám a používám, Logi+ mam instalovanej a nedělá mi to :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FRK_R23: Jen LogiHub měl nějaký normální updaty, podporu Doom 1 a tak - LogiOptions afaik nemám
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NAVARA: Nestáhli se ti náhodou nový Logi options? Protože mně jo, tak jestli to není tím :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    FRK_R23: G502X :D
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Já teda nic takovýho nepozoruju a tlačítko s takovou funkcí na myši mám a používám ho, i na nyxu. Myš Rapture Cobra stealth od Alzy.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NAVARA: Jakou máš myš? Já mám Logitech G402 a taky to pozoruju jen na nyxu.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: Nn, je to relativně nová herní myš a jinde to nepozoruji
    NYX
    NYX --- ---
    Nema. Odchazi ti mikrospinac?
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    NAVARA: to se mi stává taky, ale myslel jsem si že mi myš už zmrzačily děti .)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Nyx má nějaký "back one page assist"? Když dám na myši postranní tlačíko, na kterém mám namapovanou předchozí stránku, tak mi - ale jen nyx - velmi často sjede dozadu o dvě…
    VANEK
    VANEK --- ---
    GILHAD: Musím říct, že tohle má Okoun líp ;-)
    PLECH
    PLECH --- ---
    GILHAD: Jako to by bylo nejlepší, bylo by to na jeden klik. Ale klidně to i to :)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    NYX: Mám takový pocit, že to takhle dřív bývalo (kliklo se na červené a člověk byl uprostřed stránky, kde červené začínaly)
    NYX
    NYX --- ---
    PLECH: No jo, ten vyssi defaultni limit me nenapadl. Dobry postreh.
    PLECH
    PLECH --- ---
    NYX: Ahá! To je náhrada za neexistující tlačítko scrollování na konec, dík, to mi hodně vrtalo hlavou.

Nicméně pořád to přece není totéž. Když mám defaultně vidět 50 zpráv, z nichž je 30 nových, tak end mi dojede až na tu padesátou, ne na třicátou.

Jako já to přežiju, nechci ti přidělávat práci. Ale kdyby v nějaký další verzi tlačítko svítilo i na širší obrazovce (kde je přece místa víc), tak by to možná ocenil i někdo další :)
    NYX
    NYX --- ---
    PLECH: Na siroke obrazovce mas nejspis k dispozici klavesu End co udela to same rychleji?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam