• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    DONALD: tak to nevim
    DONALD
    DONALD --- ---
    NYX: ja si to taky myslel, ale dnes jsem narazil na jeden co ma -50 a je videt normalne
    NYX
    NYX --- ---
    DONALD: neni to zpusobene tou zmenou stupnovani z 1/2/3/4/5 na 1/2/5/10/25? u -1 se neznepruhlednovalo ani triv, tj. u tech -2 az -4 to treba nemusi byt znat tak jako driv.
    DONALD
    DONALD --- ---
    nyxi ty jsi to zpruhlednovani negativnich zrusil nebo je to nejakej bug?

v nastaveni to zapnute mam, ale nezpruhlednuje mi to nikde

anglicka verze nyxu
    NYX
    NYX --- ---
    WOODMAKER: ja se zas snazim nemit tu moc veci, ktere se chovaji ruzne podle poctu lidi/veci apod...uz jsem ustoupil u tech udalosti, statistiky jsou takove, ale v tomhle pripade mi to prijde byt vazne zbytecne :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: teda u toho hlasování. :-|
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Přijde mi nepohodlné najíždět s touchpadem na každou ikonku jenom kvůli tomu, abych viděl nick. Oni si to furt mění ... a když je to jenom na kliknutí a odkliknutí, nemuselo by se tím místem šetřit v takové míře (třeba až od nějakých 30+ plusek) ...
    NYX
    NYX --- ---
    _LUCI: reloadni skin, pak budou male :)
    _LUCI
    _LUCI --- ---
    no jsem se úplně lekla když jsem měla teď přes půlku monitoru odshora až dolů oplusovaný obrázky teda :D
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NYX: No jo, uz to funguje. :) Sice se mi to porad nak designove nelibi. Napr. ten palec by mohl byt vedle ikonky a "precuhovat" z toho okynka.
    NYX
    NYX --- ---
    a osobne by mi teda url obrazku bylo uplne k nicemu, vetsinou to pastuju pres schranku a vubec netusim, jak se ty soubory jmenuji.

teoreticky bych tam asi mohl ale vrazit cely ten velky obrazek...pokud ho tam ten clovek sam pastnul, asi ho bude mit v cache a nemusela by to byt az takova prasarna :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NYX: asi jo :D
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: ale text toho prispevku tam prece je. to jsi zatim dostal palec jen za obrazek, ze sis toho nevsiml? :)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    V systemovem dark skinu to chce mimichodem naskinovat to ajax okynko, co vyskoci po kliknuti na mazani prispevku
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NYX: tak by tam mohla byt alespon velka verze ikonky (ne mala) a prvnich par slov z toho prispevku. Pokud jde o obrazek, tak jeho url. zadnej zbytecnej text navic, tak by mi to pripadalo prehledne.
    NYX
    NYX --- ---
    konecne jsem se k tomu dostal a v referencich jsou ted rovnou videt reference vsech lidi v tom seznamu.
    NYX
    NYX --- ---
    VECTOR: to jsem tam puvodne byl a bylo to uz strasne neprehledne. tak vychazim z toho, ze clovek vi, co kam v posledni dobe psal, ikonky znamych lidi pozna a u neznamych lidi je mu asi jedno, jak si tu rikaji. problem je u obrazkovych prispevku, ale moc nevim, jak to resit. linkovat tam puvodni obrazky jen resiznute je silenost a resizovat to kvuli tomu na serveru a linkovat ikonky taky nepujde.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    vim, ze se to tu mele asi porad dokola, ale ty JS upozorneni na palce, nemohl by se tam zobrazit aspon ID a klub, ve kterym clovek dostal palec? Jinak je to naprosto zbytecna funkce.
    NYX
    NYX --- ---
    ale asi bych to mel trochu predelat - hodit to do menu na ikonku (tyka se to spis uzivatele nez prispevku) a dat tam spis nejaky dialog, kde bude mozne nastavit i jina prava + defaultne tam mit ten RO a tlacitka pro den/tyden/mesic/navzdy
    NYX
    NYX --- ---
    SKAFF: abys overil, ze to probehlo spravne. treba ten clovek uz muze mit prava jina a tohle se neaplikuje. nebo to pouzijes jen jako zkratku pro nastaveni jinych prav, abys nemusel prepisovat nick, ale jen preklikat co mu chces pridelit apod.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam