já jenom nechápu, proč upíráte lidem možnost svodobný volby vůbec palečkejkovej systém nejet....
příklad > máme klub, kterej je věnovanej naší partičce. ta má třeba 20 členů. zbylejejch 400 sledujících jsou návštěvnicí. těch 20 lidí se konsenzem dostane k tomu, že palečkovej systém ve svym klubu nechtěj, protože to tam bez něj fungovalo o poznání pohodovějc. proč by potom nemohli mít tu možnost palečky ve svym klubu zrušit??
já to pořád nechápu >>> každej sem něco chytrýho píše, ale na tohle mi ještě nikdo za celej den neodpověděl..
AXTHEB: tohle prostě není pravda. spousta lidí palečkuje z nákýho předsudku, aveerze. spousta lidí to dělá ze srandy (třeba chtěj někoho popíchnout). psal jsem už na začátku, že v nákejch klubech to určitě smysl má.... proč si teda správcové nemůžou sami určit, esli je ten jejich klub zrovna ten nebo onen příklad?
dobře, chcete úplně evidetní konkrétní příklad?
ok, následujte mě --- vlezte sem do toho klubu [ LETAKY-POZVANKY-FLYERS (...letaky najdes filtrem...) ] a vyfiltrujte si všechny příspěvky od JAHRIDER ---- hotovo? ---- a ted mi řekněte, jestli pořád ještě věříte tomu, co tady píšete...