• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    HANNA: to opravdu ne :) +/- 990935/294498
    NECROMAN: tohle prece uz v premiovce davno je. a i bez ni se da vypnout to zvyraznovani.
    KARAFA
    KARAFA --- ---
    Mno, podepisovat se snad nemusím, ne? :-P
    KARAFA
    KARAFA --- ---
    NYX: LOL, ty budeš dobrej psycholog, co?
    A dostalo se k tvejm velectěnejm uším např. i stokrát vomletá sociálněpsychologická poučka vo tom, že když s někým vodmítneš komunikovat (tzn. dáš mu najevo nechuť s ním dále setrvávat v soc. komunikaci; vono zase nelze nekomunikovat, že?:-P), tak to ten druhej považuje za nehorázný ponížení?

    Jsi lolek a sráč.
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    NECROMAN: Toto je kvalitni nazor.

    NYX: Pokud chces zrusit palce dolu, tak to zrus uz uplne, protoze pak to je zas facebook like funkce, ktera je uplne k prdu a vede k tomu, ze nekdo udela greasemonkey script "I don't care"

    KH_B: tuhle diskuzi od kdy to jde na nyxu od desiti k peti, tady radsi nerozdmychavej.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NAVARA: jo, já vím. Jenom mě napadlo ještě trochu komplexnější pojetí a pár myšlenek jsem si urovnal, tak jsem to potřeboval publikovat.

    NECROMAN: premium tu není od toho, aby poskytovalo vyhody, ale aby se podpořil server a ti, co ho podpoří, budou mít k dispozici funkce, které ten server nějak víc zatěžují.
    HANNA
    HANNA --- ---
    NAVARA: hele já jsem se diskuse na tohle téma účastnila už dřív (pročti si historii) a na svém příspěvku opravdu nevidím nic prudícího, jen se ptám na něco, co mě zajímá a co tu třeba ještě nepadlo.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    muj nazor: palecky urcite nechat, ale pouze pro registrovane - ochrana proti spam/klik botum. Dale jsem pro, at je hezky videt kdo hlasoval + i -. Jak nekdo navrhoval mit jen + palec je nesmysl, nebudeme jako omezeny Facebook.
    To, ze palecky nekteri pouzivaji k vyrizovanim uctu ci jako nastroj pro sikanu, to uz je bohuzel sideeffect, ktery tu bude u kazdeho systemu. Mozna by ale stalo za to pridat treba premium funkci pro vypnuti palcu jako takovych, kdy si uzivatel toto nastavi a nevidi zadne zvyraznene prispevky, ani skore, ani ikonky palcu nikde.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    WOODMAKER: tady jde o svet, kdy se tu tohle tema probira potreti... tak si 'rva proctete historii a neprudte tu znovu.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    HANNA: ale né. Tady jde o svět, ve kterém se lidé bojí nesouhlasit, aby se jim to nevrátilo. Aby nedostali třeba v dané diskuzi r-o, nebo aby se jim někdo nezačal mstít.
    HANNA
    HANNA --- ---
    ještě jedna otázka na nyxe: jestliže by v případě neanonymních mínusů podle tebe mínusy téměř nikdo nedával, vyplývá z tvých zdrojů také, jak je to s plusy? pokud se i v jejich případě chovají uživatelé podobně, nevzniká potom trochu divný nepoměr? aneb nedostávají příspěvky při současném nastavení obecně mnohem víc mínusů než plusů (díky jejich anonymitě), a neztrácí tak celkové číslo základní vypovídající hodnotu? to už by pak skutečně bylo lepší všechno než tohle - buď anonymní obojí nebo mínusy úplně zrušit. s tím, že o té nejideálnější variantě tě asi nikdo a nic nepřesvědčí ;)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: sorry za tapetování, ale teď se dívám, že to "hlasovat" by nemuselo být mezi všeobecnými právy.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WYNDMYLL_238: dík :D.
    WYNDMYLL_238
    WYNDMYLL_238 --- ---
    WOODMAKER: nekomu se tvuj prispevek nelibi
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: za co je to mínusko?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    jo a taky bych mezi "práva" hodil právo "hlasovat" ... aby mohli lidi s r-o hlasovat ... ale tohle není promyšlené a jistě by to mohlo mást a tak dál. Navíc by si to pár správců zakázalo pro všechny a z honění ega by se stalo diskuzní téma a to je nepřípustné.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Pokud jsou palce k vyjádření názoru, ukazujte, kdo chce svůj názor tímto vyjádřit.
    Pokud jde jen o "kvalitu příspěvku", nebo jinak řečeno "jak moc se můj příspěvek líbí" ukazoval bych jenom to číslo.
    Hybrid, který je v současnosti zaveden ukazuje "kdo (mě | moje názory) má rád" a "jak moc velký ohlas na můj příspěvek byl", což by se dotáhlo k dokonalosti nahrazením jednoho čísla (-1) za čísla tři (-2+1 = -1), nebo si zavádějte jakoukoli konvenci. Tohle z toho já v současnosti čtu.
    TUILE
    TUILE --- ---
    KH_B: trebaq proo, ze spravcovi klubu palecky vadi a zakazal by je a uzivatele by je radi vyuzili.
    (uzivatelem takovych klubu, kde si majitel permanetne stezuje, at nepaleckujeme jsem.)
    DOUPLE
    DOUPLE --- ---
    SKAFF: no rekneme, ze kdyz budou palce neanonymni a postnu vlastni tvorbu, je 10x prinosnejsi videt minus s ikonkou (filtr typu dal mi palec dolu odbornik/kolemjdouci/jelito/si_dosad) nez dostat podle tebe "aspon nejakou reflexi", ktera cloveka co ma co rict k veci degraduje na duplicitni idecko karkulky, ktera sla zrovna kolem.
    to co ty resis, si vytahuje konkretni situace kde to je min nebo vic na houby, kde se to vic nebo min hodi, kde si z toho odnesu to a jindy zase ono. To co ale ocenuju ja, je jednotnej "system", u kteryho nemusis dumat ve smyslu "a dyt mi to vlastne muze bejt jedno" nebo "co mi ma kdo co davat minus zrovna za tohle, kterej debil to zas byl" atd.
    Btw kdyz uz prirovnavas s realitou - nekdo na tebe udela hnusnej ksicht, sice nevis kdo to byl (realnej clovek misto id), ale aspon vis jak vypadal (ikonka) ;)
    KH_B
    KH_B --- ---
    TUILE: proto jsem sem už asi 3x (4x? 5x?) psal, proč to nemůže bejt klub od klubu... ale asi zbytečný tady hučet do zdi...
    TUILE
    TUILE --- ---
    NYX: zruseni zapornejch palcu uplne podle me je blbost.
    u vsech tech vtipnejch auditek ty palce opravdu vypovidaj o tom, jestli se to lidem libi a nebo jim to prijde nechutny... tam hodnoti takovejch lidi, ze hlasy osobni antipatie se v tom ztrati.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam