• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    NYX: V tom pripade si dovolim sem. Byl bych rad kdyby se opet zobrazoval datum registrace uzivatele.
    HANNA
    HANNA --- ---
    NAVARA: ano, je mi jasný, že je to změna vlastně nepatrná a budou ji vítat i tebou zmiňované nestabilní fňukny, ale dá se to brát i tak, že dávám ostatním možnost se pod mínus podepsat (byť ten podpis uvidím jen já jakožto autor příspěvku), a proto tu změnu vítám. a že jsem zároveň ráda, že se můžu podívat, kdo můj post ohodnotil negativně, nepopírám, ale to hned neznamená, že se dotyčnému půjdu mstít nebo mu psát emodopisy. ;)
    NYX
    NYX --- ---
    NINE_OF_NINE: to uz nejaky ten rok asi bude :)
    NINE_OF_NINE
    NINE_OF_NINE --- ---
    Kdy zmizel klub nyx:: wishlist?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HANNA: ted se ale nezmenilo to jak zpusobem je ty udelujes, le ze ti emocionalne nestabilni jedinci, pro ktere je minusek horsi nez zrusene premie, si mohou zobrazit, kterej hajzl si takovou troufalost dovolil a prislusne mu to oplatit
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    No puvodni duvod co uz sem mel cas vyfiltrovat byl, ze tim ze by se odtajnilo by lidi prestali palce dolu davat = byly by pak k nicemu. . . .

    Tak tomu jsem se vrele zasmal. . . . no bylo by jich min, ale o to vetsi by byla jejich relevance. . . . . presne jak pise layup. . . . . je to vyjadreni souhlasu a nesouhlasu
    HANNA
    HANNA --- ---
    NAVARA: nesouhlasím, jsou lidé, kterým zřejmě anonymita vyhovuje víc, navíc jsem to měla na mysli i to, že jsou uživatelé (třeba já), kteří by své mínusy rádi dávali neanonymně a čím víc lidí si tu možnost zapne, tím pro ně líp. pokud je ale ta možnost jen v prémiovce, moc jich nebude.

    NYX: jasný, jak píšu, podle mě je to změna k lepšímu, byla to jen poznámka na okraj :)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    Cely to paleckovani je od zakladu totalni degradace tohodle servru. Ale pokud to ma nejaky smysl, tak at je to fer a at se vidi proste kdo komu co dal, takhle je to neskutecny pochlebovani na strane jedny a na strane druhy absolutni prizdisracstvi. pokud mi neco vadi, vyjadrim to palcem dolu, nechci se unavovat vypisovanim textu ale chci aby dotycny videl, ze s tim nesouhlasim. Nechapu to, bud je za tim osobni strach z vyrknuti vlastniho nazoru nebo nejaka vyssi moc.
    ALESH
    ALESH --- ---
    NYX: No minimalne si tim spoustu lidi potesil, to mi jako zbytečnost nepřijde:)
    NYX
    NYX --- ---
    HANNA: spis mi to prijde jako naprosta zbytecnost a pokud uz mam delat zbytecnou praci, nevidim duvod proc ji delat zadarmo :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    HANNA: vsak to je vyssi komort - uz nebudes doma brecet do polstare, protoze ti nekdo dal minusko a ty nevis kdo byl, kdo uz te nema rad - naopak, budes mu moci psat emodopisy tak dlouho, dokud to minusko neda pryc..
    HANNA
    HANNA --- ---
    PETJU: já vím, jen mi přijde trochu divný zařazovat mezi placené věci zrovna tohle. je dobře, že si můžeme zaplatit za větší uživatelský komfort, ale možnost volby anonymního a neanonymního přístupu stojí trochu jinde a měl by ji mít podle mě každý. ale v pohodě, jsem ráda i za tohle.
    PETJU
    PETJU --- ---
    HANNA: Z neceho se server provozovat musi ;)
    HANNA
    HANNA --- ---
    NYX: díky, to není špatný, jen si myslím, že by tu tahle možnost mohla existovat pro všechny, nejen pro platící ;)
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    NYX: tak akorat nejak osetri tu hlasku u dark systemovyho skinu.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    jo a osobní/nastavení/pro odvážné/skiny - odkaz "test" by mohl mít onhover ukazatel ruky, jako každej správnej odkaz.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NYX: dik. Hloupost (dark skin): ten text by bylo dobrý nějak líp oddělit od obsahu příspěvku.

    (např. dat jej do toho světlejšího čtverečku/obdélníčku, do kterýho se dávají ikonky těch, co hlasovali, tučný písmo, udělat to písmo barvou odkazu, nebo já nevím, nebo udělat vyskakovací čtvereček pod myší (imho nejlepší), jako je u odstraňování zpráv tlačítko "opravdu smazat".)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NYX: asi neumim ;) ale kazdopadne uz se taky divim, ze jsi tomu ten cas vubec venoval. Myslim, ze poptavka je hlavne po tom, aby lide mohli verejne hlasovat i palcem dolu...
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NYX: A vypnes po prvnim verejnem postu ve stylu "Ty kretene co mi davas palec dolu?"
    NYX
    NYX --- ---
    ESTEN: umis si predstavit tech dotazu, proc lide nekde zaporne palecky vidi a nekde ne? :) to odmitam resit. pokud si to nekdo u sebe zapne, snad si to bude i pamatovat :)

    // i kdyz neustale mam v poste lidi, kteri si nejakou funkci vypnou a pak mi hlasi bug, ze ji nevidi / nemohou najit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam