• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    HASH
    HASH --- ---
    SEDNA: v jakych ?
    SEDNA
    SEDNA --- ---
    tak hlavne ze minus a plus je zabava:-) v nekolika auditkach se mluvi vic o nich nez o samotnych prispevcich. ocekava se opravdu spravedlnost? :-)
    dela si nekdo z toho statistiky a podle toho je odmenovan?
    mam pocit, ze na zacatku si to vetsina pochvalovala jako dobrej napad..
    HASH
    HASH --- ---
    KOUDY: nahodou mam pocit, ze ted je to tu daleko slunickovejsi...daleko vice zlute a o hodne mene sede :)
    HASH
    HASH --- ---
    NYX: udelals to dobre a mi osklivi vlci stojime za tebou a ty kozy fakt zerem!

    (tohle sem musim napsat nebo zas chytnes pocit, ze si na to lidi jenom stezuji a nejak to osekas :)
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    AXTHEB: Tak poraď lepší?
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    ja lidi kteri mi daji minus budu velice peclive resit a mstit se jim..psat jim do posty a posilat jim sve fotografie jak rano pred snidani..tak vecer pred spanim!.....ne ale vazne..Myslim ze to je lepsi nez kdyz byli videt jen plusove bodiczky...Takhle se alespon par tisic jedincu nemuze schovavat za anonymni minuskovani a dalsich tisic lidi prestane rikat ze nyx je slunickovy server kde sou videt jen pozitivni veci a negativni ne..Takze minus featurku velice vitam
    HASH
    HASH --- ---
    WITCHIE: jeste ze do zadnych takovych klubu nechodim ;)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COWBOY: Ne, stylem jakym vedes tuhle zabomysi valku.
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    DONALD: omg. Vzala jsem jeden klub u kt. jsem si to vybavila s jistotou a dala jsem filtr. Fakt neminim travit cas vyhledavanim v xx klubech, kdyz si nepamatuju presne, kde to bylo. V kazdem pripade odbornych klubu se to tyka uplne stejne.
    DONALD
    DONALD --- ---
    tj., v tehle odbornych klubech je to zasadni problem!
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    WITCHIE
    WITCHIE --- ---
    NYX: nerikej ze sis nevsiml, kolik blbych hadek vznika PRAVE KVULI tem minusum. To je vecne "aa nekdo me tu nesnasi, soude podle minusku" a hned se na to nabali dalsich x nesmyslu.
    NYX
    NYX --- ---
    PETGRIDUS: Pokud si tim paleckem dolu ulevi, tak je to asi lepsi reseni nez pokud by se v te diskuzi zacali hadat, ne? Minus nema zadne negativni dusledky pro toho, kdo ho dostal. Tj. lepsi dostat deset minusu jen protoze mam na ikonce kocku nez zbytecne zasirat diskuzi hadkou.
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    NYX: me ty anonymni minus palce pripominaj trochu dobu totality.... jeste by mohl byt zaveden nejaky domovni duvernik..... jinak obcas mi prijde ze nektery id maj takzvanej automatickej minusovac at muze byt jejich prispevek sebelepsi a kvalitni....je to lehka a bezbolestna cesta k vyrizovani si osobni zaste a antipatii...s laskou vzpominam na dobu kdy na nyx chodilo par lidi a nebyly pozvanky a byla tu tak trochu nejaka komunita ted to tu drzi par zavedenejch starejch matadoru.... tesim se na minusy...
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    AXTHEB: Souhlasím, chtít vědět, kterej dospělej zoufalec mi dává ta minuska je znak dětinskosti.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    COWBOY: Chováš se jak malej kluk.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    Fakt bych stál o to znát toho ubožáka, co mě minusuje.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    NYX: Tak viditelné plusové body mohou vadit úplně stejně jako ty minusové. Někdo ti nedá plusový podepsaný palec jenom proto, aby nenaštval někoho, komu by mohlo vadit, že někomu jinému dáváš palec nahoru.
    Souhlasím, že takhle mohou minusy dávat i ti bojácnější, zase nezískáš některé plusy. Navíc v případě rovnosti plusů a minusů se nedozvíš vůbec nic.
    Líbila by se mi varianta, kdy si sám zvolíš, jestli tvé palce mají být viditelné. Jak ty, které obdržíš, tak ty, které sám rozdáš. A viditelné všemi.

    Odmítnout hádku je neskutečně jednoduché, stačí neodpovědět. Ty to takhle sám přeci řešíš zhusta.
    NYX
    NYX --- ---
    COWBOY: Nenapada me duvod, proc by viditelne kladne palce mohly nekomu vadit, naopak duvody pro zobrazovani tu nejake jsou - me osobne treba zajima, komu konkretne se libilo neco, co jsem napsal apod.

    Viditelne zaporne palce by samozrejme take byly fajn z duvodu, ktere tu zaznely, ale problem je v tom, ze vetsina lidi ten viditelny palec dolu neda - ty tomu budes rikat prizdisracstvi, ja nechut se s dotycnyma hadat, pripadne dostat palec na oplatku apod. Jak je palec dolu myslen se da vetsinou odhadnout z kontextu a pokud ma udelujici pocit, ze by mohl byt pochopen spatne, stale ma moznost se vyjadrit prispevkem. Pokud by byly minusy viditelne, prakticky beres tu moznost vyjadrit nazor vsem, kteri o ty hadky nestoji apod, takhle ho maji ti i ti.

    Ta nova funkce je jen ustupek tem par lidem, co se stale dokola ptaji, proc to je takhle a neustale opakuji ty same duvody proc to ma byt jinak. Tj. je to takove reseni kdy vlk ma teoreticky moznost se nazrat a koza stejne zustane cela, protoze premiovku si kvuli tomu stejne prakticky nikdo neporidi. Jen ja budu mit vymluvu, lide si budou brblat, jak se snazim rejzovat ale nebude se to tu snad aspon resit kazdy tyden zas a zas stale dokola.

    A ze si to par lidi zapne, to beru jako prijatelnou cenu.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    XAB: Podle toho, jak sveřepě se jich vrchnost drží nejspíš budou hodně důležité. Zato jejich zprůhlednění je naprostá zbytečnost a proto se má platit. Co je zbytečnost, je za peníze. Může po mně soudný člověk chtít, abych vydával peníze za zbytečnosti?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam