• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    GREATDRAKE: zpravy v poste nejsou spojene, tj. neni mozne urcit, jaka zprava v cizi poste odpovida nejake v tvoji, tak se zaskrtava vzdycky prvni, protoze u te je nejvyssi pravdepodobnost, ze ji chces smazat :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Bug:

    když mám vícero odeslaných, nepřečtených příspěvků nějaké osobě, a u nějakého kliknu na "unread" abych ho smazal, tak se mi v následném výpisu zaškrtne poslední odeslaný... a ne ten, na který jsem klikl.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NYX: jo, to je prasarna :) ale sloupec bys nepridaval jenom kvuli tyhle nule, ale kvuli vsem zapornym souctum. Ja vim, byl by to voser, ale urcite by to stalo za to... a to netvrdim jen proto ze vim, ze ja to delat nebudu .)
    NYX
    NYX --- ---
    null je fuj :)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NYX: a co NULL? (ne že bych db rozuměl)
    NYX
    NYX --- ---
    ESTEN: no jo, ale mit kvuli tehle alternativni nule dalsi sloupec v db, to mi za to nestoji. napadlo me pouzivat k oznaceni tehle nuly treba nejnizsi moznou hodnotu pro to pole, ale to je prasarna :)
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    NYX: TOMAS3333ovo reseni ma jeste tu vyhodu, ze clovek vzdycky vidi, jestli ma smysl na to cislo klikat. A vubec, prispevky s hodne kladnejma i zapornejma hlasama bejvaj nejzajimavejsi.. jako, mulatky kvuli tomu shanet nebudu, ale byla by to urcite zmena k lepsimu .)
    TOMAS3333
    TOMAS3333 --- ---
    NYX: alebo zobrazuj vo formate 15/8 (+/-)
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    NYX: tak tam místo nuly dej mezeru a zobrazuj to vždycky.
    NYX
    NYX --- ---
    ESTEN: ze se mi nechce odlisovat od sebe dve ruzne nuly :)
    KEJML
    KEJML --- ---
    ESTEN: Nic o čem bych věděl a to jsem za to loboval tady i v kudlance...
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    VANEK: a padl nejakej argument proti?
    VANEK
    VANEK --- ---
    ESTEN: Právě že už to tu bylo: obávám se, že NYX řadí pod "žijeme v nejlepším z možných systémů palcování a nic se na něm měnit nebude, jen by to vedlo k negativním důsledkům" i tohle.
    ESTEN
    ESTEN --- ---
    Uz to tu bylo, ale kdyz je soucet kladnejch a zapornejch hlasu, neda se zjistit, kdo dal plusy. Nemohla by se zobrazit nula? U cizich prispevku je to jeste resitelny "docasnym" hlasem, ale u vlastnich ne. A mne se to zrovna stava necekane casto ;)
    HELA
    HELA --- ---
    NYX: jo, zmizela
    NYX
    NYX --- ---
    ted snad zmizi...ted jeste zjistit, jak to vznika :)
    HELA
    HELA --- ---
    ELIS:
    NAVARA: taky se mi pořád poslední dobou v historii objevuje. Bludný duch diskuze putující nyxem?;)
    FANAE
    FANAE --- ---
    MKAA: Ano, "slabosky" klikame na palecky, protoze uz to tu bylo probrany desetkrat a snad uz vsichni se smirili s tim ze se to nezmeni a prispusobili se, ale vzdycky nekdo prijde a zacne to resit od znova i kdyz je to naprosto zbytecny, tak proc po desaty dokola opisovat vsechny ty argumenty co uz tu padli? Me se to zda proste prakticky misto vypisovani "lol" "je to blbost" a podobne proste kliknout, hezky se tim odfiltrovava spousta zbytecnyho spamu. To ze jsou pro nektery anonymni je druha vec, ale proste Nyxovi to tak vyhovuje tak s tim nehneme:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    NYX: jestli je to v premiovce tak uz ne :) nejak jsem to prehlid
    NYX
    NYX --- ---
    NAVARA: zvyraznovani si mohou vypnout vsichni v nastaveni, cisla + palce celkove, popupy apod pak jdou snad v premiovce, neni treba to resit jeste jednou ve skinech, ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam