• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: pripominky uzivatelu
    NYX
    NYX --- ---
    KOC256: tohle tu driv bylo, moznost vypsat si seznam poslednich zprav od lidi, ale nepovedlo se mi to napsat nejak rozumne z vykonoveho hlediska. a to jsem se vazne snazil :(
    KOC256
    KOC256 --- ---
    WOODMAKER:
    resi kdyby splnovala jeden z mych navrhu... k cemu mi jsou jmena kdyz nemam paru co jsme s nima probiral a stejnak na ne musim pojednom klikat :(
    LO_
    LO_ --- ---
    NYX: co jsou cache prohlizece, prosim? :-)
    NYX
    NYX --- ---
    LO_: zkus nejdriv smazat cache prohlizece, obnovit stranku a zkusit to znovu.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    KOC256: "konverzace" v mailu ti to neřeší? Btw jsem taky pro "soukromou poznámku", kterou bych si mohl ke každýmu napsat.
    LO_
    LO_ --- ---
    mam problem, kdyz chci nahrat fotku k inzeratu. Od vcera, a dnes to neni lepsi.

probíhá nahrávání - zbývá nahrát 1
    volné místo: 17.7 MB

tohle se mi objevi pote, co dam nahrat fotku.. ale cekam dlouho a nic.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ::wish::
    1/
    u lidi z posledni konverzace v poste by bylo super abych si k nim bud mohl dat nejakou kratkou poznamku a nebo lepe aby se mi pri vjeti na ne zibrazila (stejne jako u odpovedi v klubech) posledni konverzace.

Duvod:
    casto komunikuji s lidma ktere jako takove neznam a pak dlouho hledam s kym jsme resil urcitou vec a behem toho jsem jine veci resil s dalsimi 5ti lidma (ktere opet vesmem neznam).

---

2/
    seskupovani posty. Je to dalsi moznost jak resit bod 1. s nekym obratim dve zpravy a pak se rychle ztrati kdyz s nekym jinym protocim 20zprav. byla by OK moznost moci zobrazit jednu posledni zpravu na jednoho uzivatele.
    NYX
    NYX --- ---
    ano
    TECHNIK
    TECHNIK --- ---
    Tak znova a jinak. Kdo má právo zakazovat přístup do diskuze? Ten co má právo "úpravy diskuze"?
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    tak to byla chyba na mym přijímači :-)
    NYX
    NYX --- ---
    HASH: ad mysql bug - ulozit stranku a poslat na mail.

co se nahravani tyce, asi mas v cache starou verzi swfuploadu, uz by to melo totiz fungovat.
    HASH
    HASH --- ---
    kdyz zkousim v marketu k inzeratu nahrat 4 fotky s velikosti ~600kB kazda, tak se nahraje jenom ta prvni a dal se nic nedeje
    taky to behem toho zahlasilo nejaky mior MySQL bug
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    mám tady takovej problém.. nějak mi nejede nyx ve firefoxu..(nenačítá ikonky a celkově všechno hrozně trvá).. je s tim problém ode dneška od rána.. v exploreru všechno funguje normálně.. je chyba na mym příjímači? nebo jak?
    VANEK
    VANEK --- ---
    KYTT: Navrhoval jsem, zamítli mně.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KYTT:
    tam jsou uzivatelske atributy ne?
    KYTT
    KYTT --- ---
    jen taková drobnost...co přidat možnost přidat si do contact informations i twitter? Je tam hromada různejch možností(facebook, myspace, linkedin), ale twitter ne :)
    NYX
    NYX --- ---
    EVIE: a bylo to snad?

tady mas dump starych zaznamu
    https://www.nyx.cz/index.php?l=blogexport
    EVIE
    EVIE --- ---
    KYTT: jo, teď jsem to našla, ale tak stejně .... vyjádření, dřív jak za měsíc to nebude ....
    KYTT
    KYTT --- ---
    EVIE: na gate o tom vyselo upozornění poměrně dlouho...
    EVIE
    EVIE --- ---
    seženu tu někde nějaký vysvětlení, co se stalo s blogem. Jako beru, že třeba převedení do prémiovky, pro ty co platí, ale smazat všechny staré záznamy uživatelů bez předchozího upozornění mi přijde trochu moc .....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam